Zastoj je verovatno zato što su trole danas koristile Slaviju kao glavni, početni, terminus zbog odražvanja maratona. Juče su odvezli trolejbuse na Medaković, odakle su danas krenuli.Cuburac93":2o2vi4xb je napisao(la):ovo sam danas slikao
tipican dan na slaviji pokvarene trole ZIU 9
http://gsp.rs/promena_rezima1.htm#maraton• линије бр. 19, 21, 22, 29 и 31 ће радити на потезу Трг Славија - спољни терминуси (од првих јутарњих полазака до 19.00 часова).
Zar te betonske nisu smislili da bi zamenili metalne, jer betonski ne mogu da se prodaju kao sekundarna sirovina! Ja tako cuo, ali ako imaju spospobnost da duze trpe teret, eto duple koristi! :kk:2012":13rt1744 je napisao(la):Super light show :lol: bilo nedavno na STB da je Beograd put ili srodna firma napravili slivnike tj,betonske šahtove sa specijalnim duplim armaturnim ojačanjem koji ne propadaju u zemlju barem 5 god.od ugradnje ,a koje će ugraditi u rekonstruisani Bulevar,znači može se i to konačno urediti sa propadanjem slivnika tj.šahtova na trasama gde prolazi javni prevoz,a ja im preporučujem da odamah krenu sa ugrađivanjem u trase gde prolaze trole kao prioritet :kafa:
Zbog leda na žicama, dešavalo se to i u Beogradu kada padne ledena kiša ili zimi ako poraniš u jutarnjim satima možeš da vidiš isti prizorCuburac93":16xep7f2 je napisao(la):Ne razumem sto ovako varnice klizaci???:|
Колико су маторе и како се одржавају, још су и добре.Cuburac93":dcyoa1w1 je napisao(la):Ja se nezalim na noskopodne trole.
Ali ove ziu 9 su znaci katastrofe svi sami krsevi
Па наравно, Рус кад направи, то ради од -50 до +50! :lol:amm8990":dcyoa1w1 je napisao(la):Možda su zato na zadnjem tenderu odlučili kupiti Trolzu