Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.156
Ali na stranu miljei i tepisi, ovo je ipak odnelo svaku pobedu! Takođe Rjazan.
Надајмо се Шкода Соларис Тролино.Da li se zna tacan model koji nam dolazi i koji ispunjava uslove tendera?
Za sada ne znamo, jer je poznato samo ko se javio i koji su kriterijumi za izbor (cena, garancija na celo vozilo i garancija na bateriju).Da li se zna tacan model koji nam dolazi i koji ispunjava uslove tendera?
Verovatno tek pri potpisivanju ugovora ili eventualno kad političari budu objavili ko je pobedio na tenderu. Za sada su samo otvorene ponude koje su pristigle (u ovom slučaju samo jedna) i sada sledi ocenjivanje pristigle dokumentacije (obzirom na sve što smo do sada videli u vezi ovog tendera, neće me iznenaditi da to bude samo formalnost).Da li se zna tacan model koji nam dolazi i koji ispunjava uslove tendera?
2020 Solaris Trollino 24 Trolley Electric Bus - Exterior Interior Walkaround
Kaunas je placao oko 350 hiljada. Zavisi od opreme, a i od kolicine. Ploesti je nabavljao mnogo manje i zato je verovatno i skuplje.Mozda bio pre 15 godina,sada je mnogo više. Mislim da je Pljojesti pre 2 godine poslednji kupio klasičnog Trolina za 400 hiljada evra + PDV. Sada je to bliže pola miliona.
Btw sam si pričao o cenama trolejbusa, nema tu bitnije razlike sem baterije.
E al stvarno, što ti lepo reče ranije - od tramvaja prave trolejbuse, a od trolejbusa prave tramvaje.Ima li neki model koji ne vuče na tramvaj? Ovaj prikazani model još i najmanje podseća na tako nešto.