Stojim na novom stajalištu u Crnotravskoj (spojena stajališta 40, 41 i 78 / 47, 48, 49, 50). Bilo je između 17:30 i 17:45. Izbetoniran je trotoar, tako da su skinute trake sa kolovoza i stajalište je pušteno u normalan režim (nema više čekanja na kolovozu). Stoji na semaforu u Paunovoj trolejbus. U međuvremenu je naišao jedan autobus, čini mi se da je bio na 50 (nisam najbolje video oznaku). Izašao je iz stajališta, a u stajalište ulazi autobus na 47 i staje na mesto linije 50. Maltene odmah iza njega u stanicu ulazi trolejbus koji je bio sve vreme čekao semafor. Potrčali smo da uđemo u njega, jer je otvorio vrata, a još uvek je bila razmena putnika na 47. I tako dok smo se probijali, jednom čoveku je pobegao 47. Meni umalo da pobegne trola. Taman što sam došao, vozač zatvorio vrata. Počeo sam da mu mašem rukama i nakon desetak sekundi je otvorio vrata i dobacio mi: "Življe to malo." , a ja mu odgovorio da ne može življe kada se guramo sa putnicima u autobusu ispred. Nakon prelaska raskrsnice sa Dr Milutina Ivkovića, video sam da je zeleno svetlo. U međuvremenu se upalilo crveno svetlo na raskrsnici sa Dragana Mancea. Vozač nije uopšte usporavao, nego je prošao kroz čisto crveno. Na svu sreću, nije bilo vozila koja su skretala iz Bulevara kneza Aleksandra Karađorđevića u Dragana Mancea i obrnuto. U pitanju je GB 2019.
P.S.
Hvala što mislite da imam nešto protiv vozača i što sam mogao brže da dođem do trole i što vozač nije dužan da mene čeka.