[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=608488#p608488:253zorpq je napisao(la):
Bender Rodriguez » Čet Mar 14, 2019 1:03 pm[/url]":253zorpq]Ako misle da tu bude okretnica moraće da sklone (izravnaju) ova psotojeća ostrva jer je postojeći prolaz za taksije pretesan za trolejbus. A i na okretnici uvek treba više prostora, za vozila koja čekaju ili su u kvaru. Samo što mislim da će i sa uklanjanjem tih ostrva biti premalo mesta.
Tu može da stane maksimalno pet trolejbusa, i to tek ako se taxi stanica skrati. Što im daje dve opcije: da se sve postojeće linije kroz KM skrate do Slavije a da od nje do Albanije vozi neka L, ili da sve linije nastave da voze do Albanije ali da vreme zadržavanja vozila na okretnici bude što kraće, da se ne bi gomilali.
Sve u svemu vrlo čudna situacija, ne znam ni šta da mislim o svemu ovome. Doduše činjenica je da kad se kretalo sa rekonstrukcijom Trga da je od starta bilo jasno da će biti nekih žrtvovanja i nelagodnosti, pošto je ipak i veliki posao a i na jako nezgodnom mestu.
P.S.
Doduše, ako će Kolarčeva biti zatvorena za saobraćaj onda okretnica može da bude mnogo veća i da primi više vozila, što znači da bi sve linije mogle da idu do nje. Uključujući možda i 31, pa makar bio zamenjen solo vozilima. Ali nisam baš najbolje razumeo hoće li se Kolarčeva zatvarati ili samo onaj deo Trga ka Vasinoj i Francuskoj.