Šta je novo?

Trolejbusi

Hvala.Slazem se bas mi se trola dobro namestila .Simpaticne su mi skroz ove Trolze u crvenoj boji :)

Даре, укњижен плусићћћ због прве слике.

Мало ми сад смешно делује место где је стављена предња регистарска таблица, а након одлуке да и тролејбуси морају да буду регистровани. Могли су да је ставе на браник са леве стране од тог великог гаражног броја, некако би деловало природније. Уосталом и Алфа Ромео аутомобилима предња таблица стоји са леве стране, јер је и ту предвиђено место за њу.

Gsp i estetika kao nebo i zemlja dva svijeta nedodiriva

Bravo Dare! :) Od mene jedna od pre mesec dana, zaboravio sam da postavim. :)

Garažni broj 2083 na liniji 40:
cam02083.jpg

poludeo narod skroz na skroz.
Akumulirano nezadovoljstvo dovodi do besa i agresije, a na zalos ispoljava se obicno prema sugradjanima...

Mozete li da postirate nekakve oficijalne planove grada Beograda za prosirenje trolejbusne mreze?
Sada mreza izgleda veoma mala, prakticno samo 3 linije idu iz centra. Beograd je brdovit grad i su trolejbusi odlicno sredstvo za to.

Isto bih zamolio da postirate i objasnite planove prosirenja tramvajske mreze, koja je isto tako relativno mala.

Hvala

Нема , Андреј, нема. Постојали су неки стари планови, али град тренутно званично не планира било какво проширење трамвајске и тролејбуске мреже (осим спајања постојећих кракова трамваја преко новог Моста на Ади), нити се раде било какве студије/истраживања на ту тему.
Једино што је у скорије време рађено је студија коришћења електричних аутобуса - на тролејбуској линији 41 (са "Соларисом").

A uz vrlo mala ulaganja bi se spajanjem Vojislava Ilića sa Crnotravskom dobilo mnogo toga , za početak.

Пантограф":8vatbfc9 je napisao(la):
Нема , Андреј, нема. Постојали су неки стари планови, али град тренутно званично не планира било какво проширење трамвајске и тролејбуске мреже (осим спајања постојећих кракова трамваја преко новог Моста на Ади), нити се раде било какве студије/истраживања на ту тему.
Једино што је у скорије време рађено је студија коришћења електричних аутобуса - на тролејбуској линији 41 (са "Соларисом").

Нису нормални мајке ми. Прво кажу да треба користити незагађујући превоз а онда сав превос ставе у аутобусни

Стари вук је још у пуној снази! Данас на 21 гаражни број 2123 или 2121 или 2128 нисам гледао а на слици мутно

jQC3m4.jpg

Видим све чешће зглобне тролзе, изгледа да су зглобни белкоми прсли тотално. Те старе тролејбусе и аутобусе би могли да користе за неке мале кружне линије по центру као трамвај 2 као туристичка линија

Vrh