Šta je novo?

Trolejbusi

Evo sta kazu turisti o beogradu a pro po trola
Seems Belgrade is a quite rich city if can afford the move of two empty trolleys on the same line togheter

6162376g.jpg

али јесу у праву. по ком резону ти иду две троле исте линије једна иза друге. и још празне :?

Матеја Бељан":2fsxnupp je napisao(la):
Bolje je da ne komentarišu previše, ako su već došli kao turisti

Kakav ti je to blesav stav? Turistima, po tebi, treba zabraniti da iznose utiske o gradu koji su posetili?
Povređen je tvoj "nacionalni ponos" i tvoj "lokal-patriotizam" njihovim komentarom? :roll:

JohnnyLee":1ggvkrlj je napisao(la):
али јесу у праву. по ком резону ти иду две троле исте линије једна иза друге. и још празне :?
Задесио се застој, и оне иду празне ка окретници. Шта су требали да ураде?

Матеја Бељан":c93s7hhi je napisao(la):
Bolje je da ne komentarišu previše, ako su već došli kao turisti
:shock:
Када се догодио овакав turn у твојој глави?

Да су грађани Србије онда бих и разумео злураде коментаре (а ови су веома злуради). Они се шетају Тргом, виде две празне троле, и хајде мало да се спрдамо са Србима. А немају појма ни где су...

Ништа страшно. Гужва у Кнеза Милоша и зачас се стигну. А и одавде се не види да ли су празне.

Све у свему, коментар коме не треба придавати много значаја.

a da mi je samo da vidim te turiste i odakle su oni dosli to sto dodje kod nas bolje da nam ne dodje il su neka beda i uzas il su babe i dede koje ne znaju sta hoce vise pa dodju ovde da se sire

sasa901":1v3r70oz je napisao(la):
a da mi je samo da vidim te turiste i odakle su oni dosli to sto dodje kod nas bolje da nam ne dodje il su neka beda i uzas il su babe i dede koje ne znaju sta hoce vise pa dodju ovde da se sire

Ovaj tvoj komentar mnogo više govori o tebi, nego o tim turistima o kojima si pisao... :roll:

Strašno šta pišete... Ja sam sav presrećan kad vidim malobrojne turiste po Beogradu. Često kada ih vidim da gledaju mapu, ili mape na autobuskim stanicama, pridjem im i pitam jel treba pomoć..

pa da dovode normalne turiste ne bi nista rekao a ovo sto dovode je uzas :) posto 80 posto tih turista dodju ovde jel im je isplativije ovde da sse sire nego da sede kuci i nista ne rade

Ne daj boze da se nadje neki stranac koji ne misli da su Beograd i Srbija najlepsi na svetu i koji nije ocaran Novakom Djokovicem i koji nije zaljubljen u dzevapcice i da kaze da mu se nesto ovde ne dopada. To ne sme da se desi nikako.

Шта направисте од баналног коментара некога тамо туристе. Па шта ако је и злурад, а ја бих пре рекао да је блентав.

А питање му је сасвим на месту. Тешко да неко са стране може сконтати комплексне разлоге зашто су две троле са исте линије једна поред друге. Шта би тек рекао да је видео четири 26-ице или пет 50-ица заредом?

помислио би да смо енормно богати чим тако саобраћају наши бусеви :) али опет, ништа од тога није битно :) битно је да нам долазе страни туристи да виде наш град и да оставе своје паре овде :)

Шта сте запели сад, као да апсолутно нигде у свету тролејбуси/аутобуси на некој деоници не иду празни. Десио се застој, нагомилала се возила, а путници отишли. Морају да дођу до окретнице, пуни или празни.

Kad ovde neko kaže da smo bogati čim imamo ovakav prevoz umesti šinskog, to je super, to je svaka čast.

Kad to kaže strani turista, mamu mu stranjsku.

Sto ti ovaj preti.Slikaj ga i ubuduce kad je takav :D

Ma jok slikao sam iz druge trole to je pricao sa kolegom

Ljudi zavrte mi se u vugli! Već dve strane se nadam da će da stane prepucavanje i trula za'ebancija, jel' vama dosadno?
Kakva je ovo tema -- trolovanje trola!?

Vracen u originalnu boju, samo ne znam sta ce to da bude da nije onako odvratno ofarban ko prethodni remontovani ...

Vrh