Šta je novo?

Trolejbusi

Сада "Чарни" тражи дом у тролејбусу.
744543-15.jpg

http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/jos-jedan-pas-vozi-se-gradom-u-trolejbusu/83277.phtml
Овакве појаве уствари показују колико су тролејбуси удобни, топли и поуздани :lol:

И онда наиђе контрола Бус Пљуса и покуша да избаци куцова напоље ... а он само зарежи и настави да дремка. :D
То бих жарко желео да видим.

nikoleta":16jw0mz5 je napisao(la):
U prethodnom periodu sam više puta dobijala pitanja u vezi skidanja reklamnih nalepnica ("Čuvam vozila, volim Beograd") sa trolejbusa BKM-321. Nakon iniciranog predloga kod nadležnih instanci, GSP je ove nedelje dobio zvanično odobrenje iz Gradske uprave da može da ukloni ove reklamne nalepnice sa pomenutih vozila. Razlog tome jeste prevashodno njihovo loše stanje (pojedine su počele da se odlepljuju, mnoge su izbledele, a na nekim vozilima su iscepani delovi nalepnica). Vrlo brzo će se ući u fazu pripreme i odrediće se plan po kojem će vozila povlačiti radi uklanjanja nalepnica.

bas su ruzne trole bez tih nalepnica :O sto ih skidaju bas mocno izgleda trola sa tom nalepnicom deluje nekako skuplje :D

Делује очајно :D Све су избледеле, одлепљене и исцепане. Не брини ти, ставиће они нове ускоро :D

ima li ikakvih informacija o onom sto se pricalo da ce se u bg sklapati trole :) ??? il je to na cekanju dok se pitanje kosova ne resi :)

da se samokvotujem

MilisaV":9c8bi2j2 je napisao(la):
Nemojte se džabe ložiti.

Od ovog nema ništa.

Predsednik je izmislio ovu posetu da ne bi bio 12. marta u zemlji.

A moralo je nekako da se opravda.

Е биће! Јесу рекли на тв!
И зашто понављаш, зашто је битно то да знамо, зашто баш тад није био, зашто би то уопште правдао?

1. ponavljam zato što je čovek post iznad mene pitao. odgovor koji sam napisao pre oko mesec dana je još uvek aktivan i da je čitao temu to bi video.
2. nije bitno znati pošto konkretno tebi ni iz džepa ni u džep. a kako od toga nemaš ni koristi ni štete, nije bitno. ali pošto je ovo forum i ljudi nešto pišu, povremeno možeš naleteti na stvari koje te ne zanimaju. predlažem ti da takve stvari preskočiš.
3. zato što je tad ubijen premijer ove zemlje, sa kojim naš aktuelni predsednik nije bio u ljubavi.
4. zato što je taj isti premijer bio legitimno izabran, i bio je najviši predstavnik ove zemlje. atak na predstavnika države je atak na državu. e sad ako danas aktuelni predsednik ne želi da nekome ko je bio najviši predstavnik ove države, i koji je na toj poziciji izgubio život, da oda počast, onda on to kao opravda nekim poslom u belorusiji, čisto zbog nas ovde.

MilisaV":28zhagn1 je napisao(la):
1. ponavljam zato što je čovek post iznad mene pitao. odgovor koji sam napisao pre oko mesec dana je još uvek aktivan i da je čitao temu to bi video.
2. nije bitno znati pošto konkretno tebi ni iz džepa ni u džep. a kako od toga nemaš ni koristi ni štete, nije bitno. ali pošto je ovo forum i ljudi nešto pišu, povremeno možeš naleteti na stvari koje te ne zanimaju. predlažem ti da takve stvari preskočiš.
3. zato što je tad ubijen premijer ove zemlje, sa kojim naš aktuelni predsednik nije bio u ljubavi.
4. zato što je taj isti premijer bio legitimno izabran, i bio je najviši predstavnik ove zemlje. atak na predstavnika države je atak na državu. e sad ako danas aktuelni predsednik ne želi da nekome ko je bio najviši predstavnik ove države, i koji je na toj poziciji izgubio život, da oda počast, onda on to kao opravda nekim poslom u belorusiji, čisto zbog nas ovde.
o cemu ti pricas zivotati ?

MilisaV":143p5nft je napisao(la):
o cemu ti pricas zivotati ?

Ako nisi shvatio priča o moralnoj nakazi tj. sadašnjem predsedniku Tomi diplomi i njegovom licemernom i nadasve jadnom izbegavanju odavanja počasti tragično nastradalom premijeru.
Da li ti je sada jasno?

Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2

pitanje je bilo dal ima ikakvih sansi da se trole sklapaju kod nas a ne sta je radio predsednik i sta je izbegavao :)

Нема шанси. Циљ свих влада у последњих 10 година је био: упропастити домаћу индустрију!

Србија данас производи мање робе него под санкцијама. Шта смо за време СФРЈ производили, производили смо.

Једина шанса за склапање трола у Србији је да неки страначки пулен мазне државу лову и отвори такву склепачку фабрику.

Драго ми је да сам дао повод да се каже оно што се хтело, и понови пар пута. Сад се сигурно осећа олакшање. Сад би ја требао да кажем да већина то не сматра истином, а у ствари хоћу да напоменем колико је беспотребно наглашавати неке ствари, па још понављати. То је већ кампања.

Слажем се са постом 2012тице:
Da se razumemo,istočne zemlje kao Belorusija,Rusija,Češka imaju tradiciju u proizvodnji trola,i svaka kooperacija na sklapanju ili proizvodnji će značiti i transfer tehnologije domaćem patneru Fap-u ili kome god.A da u širem regionu nema proizvođača trola je baš tačno.Dakle prilika je dobra ,ništa loše.A zašto ne bi i sa Švajcarskim Hess-om dogovorili saradnju.Švajcarske trole su preskupe, pa bi jeftinja varijanta proizvedena kod nas bila hit.

А из вести које су објављене о склапању јасно се осећа страна иницијатива и интерес.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... _id=695054

Слажем се и са претходним писањем СТФа, потпуно, али морам да се надам да се нешто променило.

Лично би волео да сами производимо, троле и све друго, да имамо осећај за нешто што је наше и што наш је и интерес, и да се санира разбијање домаће производње. До тад, надам се и склапању.
Можда је неки весник бољих времена, по том питању, најављени раст у овој години од 2-3 %
Смешно, али се и за сламку морамо хватати, да се пробуди нада.

sasa901":3gfj28r5 je napisao(la):
pitanje je bilo dal ima ikakvih sansi da se trole sklapaju kod nas a ne sta je radio predsednik i sta je izbegavao :)
Мислио је на ово, а можда је то само случајност а њему се учинило тако :)

Борчанац":1d1dt8ej je napisao(la):
Драго ми је да сам дао повод да се каже оно што се хтело, и понови пар пута.

.
Saša je postavio pitanje koje je već bilo odgovereno. ako se pitanje ponavlja, mora i odgovor da se ponavlja.

Борчанац":1d1dt8ej je napisao(la):
Можда је неки весник бољих времена, по том питању, најављени раст у овој години од 2-3 %

e pa borčanac moram da te razočaram. rast o 2-3 posto je zapravo stagnacija privrede. godišnja inflacija u evro zoni je upravo 2-3%. to znači da bi privredna aktivnost ostala na istom nivou kao prethodne godine BDP mora da poraste upravo za iznos inflacije.

MilisaV":1axf9yjg je napisao(la):
Борчанац":1axf9yjg je napisao(la):
Драго ми је да сам дао повод да се каже оно што се хтело, и понови пар пута.

.
Saša je postavio pitanje koje je već bilo odgovereno. ako se pitanje ponavlja, mora i odgovor da se ponavlja.

Борчанац":1axf9yjg je napisao(la):

e pa borčanac moram da te razočaram. rast o 2-3 posto je zapravo stagnacija privrede. godišnja inflacija u evro zoni je upravo 2-3%. to znači da bi privredna aktivnost ostala na istom nivou kao prethodne godine BDP mora da poraste upravo za iznos inflacije.

А раст извоза у првом кварталу од преко 33% је вероватно такође стагнација и у суштини мањи прилив девиза!

Ако те је питао за троле, ниси морао да одговараш својим осећајем за овог и оног. Није одговор у складу са питањем, али ти то и знаш. Ниси морао ни први пут, просто је вишак. Сем у циљу расправе, ван теме!

Nisam odgovarao u skladu sa svojim osećanjima nego u skladu sa realn8m stanjem. Sve što sam napisao stoji, a komentar nisam napisao. Na neka pitanja sa jednostavno ne može odgovoriti sa da ili ne.

E sad ne shvatam šta ti generalno imaš protiv činjeničnih stanja, ali ja ti nisam osoba kojoj treba da se obratiš.

A što se tiče izvoza to je dobra vest.

Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Lepo je Milisav napisao, nema od toga nista, niko nece da kupuje Beloruske trole sklapane u Belorusiji, a kamoli Beloruske trole sklapane u Srbiji... Pogledajte, sve razvijenije zemlje koriste poznate proizvodjace, Hess, Skoda itd, nigde van bivse SSSR nema Belkommunmasha osim kod nas, eventualno jos par gradova. O Rusima i da ne pricam, oni su po pitanju trola ostali u 80tim.

MilisaV":2ha0e804 je napisao(la):
Nisam odgovarao u skladu sa svojim osećanjima nego u skladu sa realn8m stanjem. Sve što sam napisao stoji, a komentar nisam napisao. Na neka pitanja sa jednostavno ne može odgovoriti sa da ili ne.

E sad ne shvatam šta ti generalno imaš protiv činjeničnih stanja, ali ja ti nisam osoba kojoj treba da se obratiš.

A što se tiče izvoza to je dobra vest.

Немам баш ништа против, нисам их само нигде видео у твом писању. Ђинђић сигурно нема везе са могућношћу склапања трола у Србији, Николић ће их можда некако и имати. Да ли ће то бити добро, или неће уопште ни бити, не може да се одговори личном претпоставком. Да не улазим даље, да ли ти је предпоставка погрешна, није то шири одговор од да или не, већ другачији од постављеног питања.

Naravno da đinđić ne može imati nikakve veze sa tim kao što ni nikolić neće imati nikakve veze sa tim. Ali đinđiće je povod za ovu lakrdiju. Ova priča je na nivou kad kum i ja odemo u kafanu pa se zapijemo i krenemo da pričamo da bi mogli zajedno da otvorimo pivnicu.

MilisaV":2dvdmqlm je napisao(la):
Naravno da đinđić ne može imati nikakve veze sa tim kao što ni nikolić neće imati nikakve veze sa tim. Ali đinđiće je povod za ovu lakrdiju. Ova priča je na nivou kad kum i ja odemo u kafanu pa se zapijemo i krenemo da pričamo da bi mogli zajedno da otvorimo pivnicu.

Нећеш то признати али си је почео. Одустајем, али знај да нисам имао намеру да буде лично, него да схватиш нешто ти и други који би брзоплето изнели нешто. Остатак ћу на приватном...

А трола неће бити.
Правићемо наше, још боље, које ће куповати и исток и запад... само мало да се средимо :D

Juče sam se vozio sa zglobnim na liniji 41. Ono je bilo katastrofa kada sam video da je pola sedišta tapacirano , a pola plastično (uzeti iz nekog autobusa). Trola je izgledala kao da je frankeštajn u pitanju. :bash:

Vrh