Koga citirate? Ja sam vam lepo objasnio, a gospodine, vidim koliko cenite nauku, citirate bez imena autora, prenosite "sustinu", ne navodite izvor. Kako onda ozbiljno da vas shvatim? A moja recenica stoji 100%, samo sto vama je izgleda dijalektika strana disciplina, pa malo teze razumete dijametralno suprotan stav. Recite mi, sta tu ima lose? Shvatate li vi da na floru i faunu na VRO vec utice covek u velikoj meri? Da to drvece koje raste tu je NEKO POSADIO u 17-tom veku? Da tu zivotinja i ptica NIJE BILO pre 200 godina? Da su tu bili ratni kampovi, da je ostrvo popaljeno vise puta u svojoj istoriji? To nije ostatak nikakve primordijalne prasume (kao sto Perucica jeste), vec je biosistem inzenjeriran od strane coveka, na koji covek i dan danas (indirektno doduse) oblikuje. A ja se ne zalazem za izgradnju icega tamo, samo za priblizavanje tog prirodnog habitatata gradjanima.
I ovde cu iskomentarisati vase postove od tamo... ja tu osim lose poezije nista ozbiljno nisam video. Ta gospoda su slobodno mogla da pisu za Milosevica na Gazimestanu.