Nisi znao da vozis.Трајало је, крајем 2007, и два и по сата, и то сваки дан.
(У то време, ако се баш мора колима у 16 сати, ишао бих обилазницом и стигао дупло брже. Чак ни усраног Плавог моста нема из "контра-смера".)
Sledeći put idi preko Borče.Ja sam juče od Bežanijske Kose do Zvezdare autoputem išao ravno skoro sat ipo, krenuo oko 16h...
Ne sećam se i pored svih haosa da je trajalo ikada ovoliko, mislim da sam rekord oborio.
Poređenja radi, tu istu distancu oko 23h pređem bez bilo kakve jurnjave za 20 minuta, nekada i koji minut manje...
Sledeći put idi preko Borče.
Aleksandar Sapic je najgori gradonacelnik i najveci debil a odmah za njim Marko Stojcichttps://www.kurir.rs/vesti/beograd/...ad_sidebar_widget&utm_campaign=adria_internal
Шта кукате као бабе неке и ширите дезинформације, каже курир у граду никада боље стање у саобраћају.
Potpuno logično, u levoj traci neko malo izviri i natera one koji su već u traci da uspore, u skorz desnoj traci ostaje prostora da ce uđe u KT.Незгодно је за вожњу јако; из Теслиног булевара све више их жели да вози три четврт круга све до моста спољним тракама, мора баш да се пази ако се иде средњом и левом са моста право. Биће овде много судара.
Kako je bilo pre K. T.?
Izgleda treba da definišu nov psihički poremećaj. Ali ne brini, nisi ti kriv.Ju pročitao sam "Ceo dan je Šapić. Nekad je manji Šapić u 8 ujutru nego u 11."
To zna svako ko živi u Beogradu, ali ne znamo - čemu uopšte ovo pitanje?Kako je bilo pre K. T.?
Takođe, semafor na k. T. nije usklađen sa zelenim talasom u Bulevaru Mihajla Pupina.
Poslednjih godinu - dve nisam u toku kako izgleda jutarnji špic u većini grada jer radim od kuće.To zna svako ko živi u Beogradu, ali ne znamo - čemu uopšte ovo pitanje?
Pre izgradnje kružnog toka je bilo kao pre nego što si počeo da radiš od kuće.Poslednjih godinu - dve nisam u toku kako izgleda jutarnji špic u većini grada jer radim od kuće.