Šta je novo?

Tri nova kružna toka na Novom Beogradu kod TC Ušće

Трајало је, крајем 2007, и два и по сата, и то сваки дан.

(У то време, ако се баш мора колима у 16 сати, ишао бих обилазницом и стигао дупло брже. Чак ни усраног Плавог моста нема из "контра-смера".)

Трајало је, крајем 2007, и два и по сата, и то сваки дан.

(У то време, ако се баш мора колима у 16 сати, ишао бих обилазницом и стигао дупло брже. Чак ни усраног Плавог моста нема из "контра-смера".)
Nisi znao da vozis.

Znam da se ti šališ.

Ali da, znao sam da vozim još kako, samo nije bilo druge do preko dve ćuprije. Evo i lepog detalja. Išao sam u Bondstil, pred Novu godinu, i hvatao prevoz i dnevnice - Stejt department obavezno daje dnevnice kad nekog nekud vodi, ne postavljajući nikakve uslove; lep običaj - u Američkoj ambasadi. I u 75-ci, kod Bloka 30, shvatio da ću zakasniti dva sata. Krenuo sam peške i zakasnio sat. I uzeo dnevnice (i video Bondstil).

Ja sam juče od Bežanijske Kose do Zvezdare autoputem išao ravno skoro sat ipo, krenuo oko 16h...

Ne sećam se i pored svih haosa da je trajalo ikada ovoliko, mislim da sam rekord oborio.

Poređenja radi, tu istu distancu oko 23h pređem bez bilo kakve jurnjave za 20 minuta, nekada i koji minut manje...
Sledeći put idi preko Borče.

Meni je taj Stojičić totalna misterija, kako je čovek ostao na takvoj poziciji nakon smene Sićvetove garniture.

Opšte je poznato da je Šapić imao problema sa Vesićevim ljudima u gradskoj upravi i preduzećima, i da ih je smenjivao. Čudi me da umesto Stojičića nije doveo nekog svoga.

Незгодно је за вожњу јако; из Теслиног булевара све више их жели да вози три четврт круга све до моста спољним тракама, мора баш да се пази ако се иде средњом и левом са моста право. Биће овде много судара.

Vrh