astrodule
Professional
Meni se čini da jeste na pravcu Šest kaplara - most. Ne znam kako je iz pravca Zemuna.
Могуће да је мало убрзало тај излазак на БНТ са моста али је и додатно угрозило пешаке који ту прелазе пешачки. Наиме, када ови што се искључе пре КТ треба да се укључе у БНТ морају да воде рачуна на леву страну јер велики број возила улазе у БНТ директно из КТ. И док они гледају лево у угледају прилику да се укључе одмах ударају на пешачки. Неки возачи се мало слабије сналазе у оваквим ситуацијама и треба бити јако опрезан када се прелази овај пешачки.
Usro si se pa odustao, sto je i bio plan Sapica debilaja skorije kada sam se vracao od kneza peske, sam iskulirao taj kruzni tok, otiso ovamo na raskrsnicu usca/bnt kao da protognem noge u glavi se mislim, ne mogu trosim mozak da predjem kt
Данашње-05.12.2024.. доста брзо се прошло кроз кружни ток и кад сам ишао у град и из града.
Сликано у 12:39 из 77-це
Pogledajte prilog 221966
Незгодно је за вожњу јако; из Теслиног булевара све више их жели да вози три четврт круга све до моста спољним тракама, мора баш да се пази ако се иде средњом и левом са моста право. Биће овде много судара.