Nema potrebe. Odgovor ionako znamo. "Stanje je posledica nerada i lopovluka prethodnog režima (i 619 mil. EUR da se pomene obavezno) a mi samo pokušavamo nadčovečanskim naporima i investicijama da popravimo stanje...i nemojte me pitati kako uspevamo, ne spavamo, radimo dan i noć i svi imaju razumevanja i brat Si, i brat Erdoan i evo i nemci i francuzi....tako da ćemo sigurno ovaj problem rešiti, ja vam garantuejem za 2, najviše 3 godine kad zaokružimo gradjevinsko investicioni ciklus.... (a u sebi misli-kakve budale, šta sve mogu da im serviram....!)Мене чуди да се нико од тзв. опозицоних медија није дрзнуо да пита президента о стању у саобраћају у Београду.
Svi koji voze unutrasnjom i srednjom moraju da paze da nece neko iz desne da nastavi kretanje u kt, tj da ne ide pravo. I tu se mnogo smanjuje protocnost.
Možemo mi Vesića da pljujemo ali on se sklonio i ćuti i pustio Gangulu da sam sebe ukopa.Neočekivani Vesić koji se iznenada pojavljuje i rešava stvar.
Ja isprva pročitah "od Naprednjaka".Gužva kreće od Napreda.
Naaaah, on bi samo zatvorio svaku ulicu u kojoj se javi gužva.Neočekivani Vesić koji se iznenada pojavljuje i rešava stvar.
Ali to ipak nije dobro.Možemo mi Vesića da pljujemo ali on se sklonio i ćuti i pustio Gangulu da sam sebe ukopa.
Čak ne odgovara ni na njegove prozivke preko medija i sl.
To je po meni veoma boss move od Vesića.
Slažem se da nije dobro za nas kao građane Beograda i sve druge koji dođu u BG ali imali smo 2x šansu da to promenimo a znamo kako je to prošlo.Ali to ipak nije dobro.
To je borba medju njima, za ogroman plen i sta ce da ukradu, a morali bi da saradjuju zbog gradjana.
Možemo mi Vesića da pljujemo ali on se sklonio i ćuti i pustio Gangulu da sam sebe ukopa.
Čak ne odgovara ni na njegove prozivke preko medija i sl.
To je po meni veoma boss move od Vesića.
U necemu su ipak fascinantni.Dragan, Nombre i Vradović pozvali pojačanje.
Значи члан бившег СПАС-а?Ja uopste nisam sns, samo srpski patriota koji se raduje gradnji drzave, ali vi taj koncept ne poznajete jer ste seronje.
Ljudi sa foruma ne mogu da grade infrastrukturne projekte. To je u nadležnosti vlasti (grada, pokrajine, republike).Koliko prevazidjen koncept misljenja vlada ovde najbolje govori to sto mnogi kao resenje za saobracajne guzve predlazu - prestanak gradnje. Prestanimo da gradimo - nema novih ljudi - nema povecavanja guzvi. Sjajno resenje, ne znam kako se niko toga nije setio.
Umesto da resenje bude gradnja novih i sirenje postojecih pravaca, gradnja metroa itd...sto bi dalo infrastrukturu za neumitan rast grada, ovde kao da sede stare cikice i predlazu da se nista ne dira.
Nekad je i ovo i ssc bilo lepo mesto za citati.