Šta je novo?

Tri nova kružna toka na Novom Beogradu kod TC Ušće

Možemo mi Vesića da pljujemo ali on se sklonio i ćuti i pustio Gangulu da sam sebe ukopa.
Čak ne odgovara ni na njegove prozivke preko medija i sl.
To je po meni veoma boss move od Vesića.
Ali to ipak nije dobro.
To je borba medju njima, za ogroman plen i sta ce da ukradu, a morali bi da saradjuju zbog gradjana.

Ali to ipak nije dobro.
To je borba medju njima, za ogroman plen i sta ce da ukradu, a morali bi da saradjuju zbog gradjana.
Slažem se da nije dobro za nas kao građane Beograda i sve druge koji dođu u BG ali imali smo 2x šansu da to promenimo a znamo kako je to prošlo.

Možemo mi Vesića da pljujemo ali on se sklonio i ćuti i pustio Gangulu da sam sebe ukopa.
Čak ne odgovara ni na njegove prozivke preko medija i sl.
To je po meni veoma boss move od Vesića.

Pljuvao sam Vesića, vala i vređao na ovom forumu.

Al ovaj Gangula je 100 puta luđi tako da mi Vesić ispada normalniji.

Je li ovo neki sajam antisns seratora ili forum o gradnji? Ok shvatili smo ne volite sns, vi ste urbana elita, dozvolite ljudima koji zele da procitaju nesto vezano za tematiku foruma, nije vam ovo privatno okupljaliste. 10-ak jednih te istih seronja okupiralo forum i seru li ga seru, sto bi i bilo ok da u Srbiju nije u toku peak gradjevinarstva i projekata na sve strane.

Je li ovo neki sajam antisns seratora ili forum o gradnji? Ok shvatili smo ne volite sns, vi ste urbana elita, dozvolite ljudima koji zele da procitaju nesto vezano za tematiku foruma, nije vam ovo privatno okupljaliste. 10-ak jednih te istih seronja okupiralo forum i seru li ga seru, sto bi i bilo ok da u Srbiju nije u toku peak gradjevinarstva i projekata na sve strane.
U SRBIJI JE U TOKU PEAK KORUPCIJE I BOTOVANJA ZA SNS

Dragan, Nombre i Vradović pozvali pojačanje.
U necemu su ipak fascinantni.
NIsta, bas nista ne prepustaju slucaju, cak i ovakve forume zele da kontrolisu.
Nijedan nosaci informacija ne ostavljaju da sponatano postoji.
Kako svi imaju takvu energiju, kao i manijak koji ih predvodi.

U necemu su ipa fascinantni.
NIsta ne prepustaju slucaju, cak i ovakve forume zele da kontrolisu.
Kako svi imaju takvu energiju, kao i manijak koji ih predvodi.
Eto vidis koliko si ti u zabludi. Sve sto ti pises je glupost i zabluda, a najveca je ona da ce ljudi da umiru od zagadjenja zbog gradnje novog mosta. Verovatno si neki usamljeni cikica potpuno prevazidjenih pogleda na svet ali moras da budes zakrpa svakoj krpi.
Ja uopste nisam sns, samo srpski patriota koji se raduje gradnji drzave, ali vi taj koncept ne poznajete jer ste seronje.

projekata na sve strane

braca-sergej-trifunovic.gif

Vrh