Možda Gangula neće ali posle njega ko dođe....Neće da ga vrate na staro jer bi ispalo da Gangula priznaje grešku, a taj film nećemo gledati.
Možda Gangula neće ali posle njega ko dođe....Neće da ga vrate na staro jer bi ispalo da Gangula priznaje grešku, a taj film nećemo gledati.
koji ste hejteri, pa moze covek da pogresi
iz tvojih usta u bozije usi!Koliko mi je drago što na NBGD moram samo u krajnjoj nuždi.
Jeste urbanizacija upropastila generalno BG ali imam u svom okruženju 2 velika TC, 3-4 Lidla, većinu dešavanja su stavili u Beton halu ili BNV.
Poslednji put kad sam prešao most i otišao na NBGD je bilo u maju ove godine i to zbog Rammsteina.
Kad vidim ovo šta su napravili i šta će tek da prave sve da se i NBGD odvoji u posebnu državu neće mi biti žao
Mi ćemo sa vama ne brinite, ne bismo preživeli dan odvojeni.Ima da se ocepimo od Beograda, a Zemunci kako oće.
Jesen je pravo vreme za sejanje trave.Počelo sređivanje sredine KT-a. Prioriteti nema šta.
A i baš je dobar momenat za sadnju trave, ovako pred zimu. Biće zeleno celih 30 dana (ako i toliko). Da je drvo (drveće) pa i da ne kaže čovek ništa.
8. faza - ukidanje kružnog toka i vraćanje raskrsnice, ali samo sa po dve trake.Napredak se odvija u fazama:
1. Obična raskrsnica sa semaforima
2. Izgradnja kružnog toka radi ukidanja semafora
3. Uvodjenje policajaca radi regulacije saobraćaja
4. Uvodjenje semafora kao zamena za policiju
6. Izgradnja obične raskrsnice gde policija reguliše
7. Uvodjenje semafora kao zamena za policiju
Kakav je to napredak ....sedmofazni....i sa svakom novom fazom se rešava problem gužvi!
Aktivirali su se posle, u 9 i 15 su bili tu.Jutros bez policije, havarija iz grada i iz zemuna
Pa kad može London da naplaćuje ulaz u centar što ne može i Beograd? Samo malo. Brzo će to.Није ти лоша та кружарина.
Ne znam kako bi to bilo moguće ako se ne naprave ozbiljne obilaznice (koridori, arterije) oko užeg gradskog jezgra. Za sada je to mrka kapa. Evo, npr. radilo se na proširenju Save Maškovića, ali dalje ni makac od naselja Stepa Stepanović ka Lasti. Ima tome tri godine, zar ne?Pa kad može London da naplaćuje ulaz u centar što ne može i Beograd? Samo malo. Brzo će to.
Radiće to kamere , pa ćeš morati da se prijaviš po registraciji kao za vinjetu (bolje reći beonjetu) pa onda kroz portal u centar BG.
Mislim da već šuškaju o tome.
Zamisli plaćaš beonjetu. Ono biće za 3 dana pa za 30 dana pa za 1 god. Namerno nema za 7 dana.
Cena za 3 dana npr. 600 din. a za 30 dana 1200 din. a za godinu 6000 din.
I da vidiš na kružnom ima da bude milina. Tu i tamo poneki autić na baterije i poneki 706 pun busadžija al tiću.
Ovima na vlasti je lakse uterati 1m u zadnjicu nego 1 mm u glavuTreba vratiti kako je bilo tu kod Brankovog mosta bez KT, jer KT ocigledno ne moze da funkcionise kako treba na visokofrekventnim delovima grada. Definitivno je greska bila praviti ga tu iz vise razloga a najvazniji da nije nista ubrzao, naprotiv. Nista nije falilo kako je bilo. Dal je moguce da su toliko glupi da nisu uradili simulaciju na kompjuteru kako ce se odvijati saobracaj
Poznajući način razmišljanja ovdašnjih vlasti.....ipak će se odlučiti za BG naplatne rampe a ne za Beovinjete!Pa kad može London da naplaćuje ulaz u centar što ne može i Beograd? Samo malo. Brzo će to.
Radiće to kamere , pa ćeš morati da se prijaviš po registraciji kao za vinjetu (bolje reći beonjetu) pa onda kroz portal u centar BG.
Mislim da već šuškaju o tome.
Zamisli plaćaš beonjetu. Ono biće za 3 dana pa za 30 dana pa za 1 god. Namerno nema za 7 dana.
Cena za 3 dana npr. 600 din. a za 30 dana 1200 din. a za godinu 6000 din.
I da vidiš na kružnom ima da bude milina. Tu i tamo poneki autić na baterije i poneki 706 pun busadžija al tiću.
hehe, neće bre oni da se zrače na te kompjuktere!Treba vratiti kako je bilo tu kod Brankovog mosta bez KT, jer KT ocigledno ne moze da funkcionise kako treba u visokofrekventnim delovima grada. Definitivno je greska bila praviti ga tu iz vise razloga a najvazniji da nije nista ubrzao, naprotiv. Nista nije falilo kako je bilo. Dal je moguce da su toliko glupi da nisu uradili simulaciju na kompjuteru kako ce se odvijati saobracaj?
nene, to ce biti SRBnjete!Poznajući način razmišljanja ovdašnjih vlasti.....ipak će se odlučiti za BG naplatne rampe a ne za Beovinjete!