U domenu naučne fantastike, ali ako budu postojali, treba da obavezno lete iznad ova tri kružna toka (koja budu izgrađena) da pogledaju premium putnici kako lako se može uništiti saobraćaj. Početna cena vožnje 300€A leteći taksiji?
Optimalno rešenje za transport u Beogradu je postao helikopter. Svaki drugi vid prevoza, uključujući i automobilski, potpuno je obesmišljen.
Ne znam šta si ovime hteo da kažeš ali nas ovde nr interseuje brzina već protok : VOZ/hСрећа по је Стари град густо изграђен дуж улица a свака експропријација која је у заиста јавном интересу за њих немогућа, иначе би Гангула асфалтирао навелико и по старом граду, сад кад је увидео да је само пренео гужву преко реке и тиме додатно повећао гужве са обе стране реке.
Малоумник. Не бих му дао ни тест за први разред основне школе да прође.
Pogledajte prilog 210530
Verovao ili ne, moje iskustvo suprotno govori. Srpski vozač (realno beogradski) će pre da te pusti nego Italijan, Englez, Francuz ili Poljak ... Za druge evropske ne mogu da tvrdim.Ne daj bože da Srbenda namerno ostavi razmak da neko može da se ubaci. Samoubistvo ega i nedelju dana impotencije...
Za nabrojane nacionalnosti se slazem. Italijan ce da te istera sa puta samo da se ukljuci, cak i ako ne postoji sansa da ga propustis/pomeris. O Francuzima da ne govorim.Verovao ili ne, moje iskustvo suprotno govori. Srpski vozač (realno beogradski) će pre da te pusti nego Italijan, Englez, Francuz ili Poljak ... Za druge evropske ne mogu da tvrdim.
Treba nam smajli kružni tok fijasko.Ovo je potpuni cirkus. Ne znam kako nisu predvideli da će biti problem uključiti se sa BNT zbog prevelikog influksa vozila iz pravca mosta. Ja ne vidim način kako oni ovo sad mogu da ispeglaju bez da rekonstruišu čitav KT.
Pogledajte prilog 210527