Šta je novo?

Trg Slavija

Kako sam pisao o nužnosti uvrštavanje ulica Prote Mateja i Deligradske u kružni tok Slavije
evo i taze sličica
koje uprvo pokazuju trenutnu i mogucu funkcionalnost gde se lepo vidi nj. širina i potencijal
za izvlačenje pre upumpanog saobracaja iz kružnog toka.
:sesir:

Саша Бг;144700677 je napisao(la):
Као што ће морати поново да се ради ново шеталиште у БнВ, тако је све јасније да ће морати исто то и с горњим слојем на овом платоу.
Кад се сетим колико дуго, с колико труда, и уз колику прашину су га по оном мразу глачали дубоко у зимски мрак ....:
20180125_155908.jpg

20180125_155833.jpg

20180125_160105.jpg

20180125_160124.jpg

20180125_160132.jpg

20180125_160142.jpg

Као препечена сува кора ...:
20180125_160200.jpg

Сувишна ограда на ниском парапету и отпаци које нико не чисти с платоа - зашто се овде не чисти бар десети део као у БнВ, где чистачи у две пуне дневне смене непрестално обилазе и чисте оно што је већ чисто, завирују и помно трагају за најмањим отпатком ... Зашто је све мање важно од БнВ, ко тамо плаћа онолико чишћење, сађење, чупање, дупли рад на готово свему?:

20180125_160423.jpg

20180125_160434.jpg

20180125_155959.jpg

Није ми јасно да ли се на огради љушти заштита, или су накнадно прскали боју на метал из неког разлога ...:

20180125_160349.jpg

Да ли је већ отпао горњи слој на бочној страни парапета (при тротоару), или није ни завршен? Ограда делује и као визуелно загађење:
20180125_160629.jpg

Окрњени поклопац телефоније на углу код х. "Хилтон" .... Као да је неко намерно остављао окрњене поклопце и плоче поред овог хотела:
20180125_160742.jpg

20180125_160732.jpg
SasaBG sa SSC

Bez brige, siguran sam da i za to postoji neko razumno objašnjenje. Nemojmo odmah u negativizam™ i pljuvačinu™.

Sve sto su obnavljali ili pravili raspalo se pre otvaranja!!!!!
Al bukvalno svaki projekat.
Pametnom dosta koja su to posla.

Nije mi jasno, iznad betona su radili poliranu cementnu kosuljicu.

E ovako stoje stvari, sve je to lepo, ali ako je tanja od 3 cm, ode sve u 3 lepe..

Posto se radi o javnom objektu i direktno je eksponiran, bez 6-8 cm je bolje ne raditi posao.

Ja sam jednom video da je čitava gomila njih nešto užurbano radila po mrklom mraku. Negde u onoj poprečnoj ulici pored banke. Nisam mogao da verujem. Tamo nigde nije bilo svetla, ni reflektora, ničega, pa smo svi koji smo tuda prolazili morali dobro da pazimo gde stajemo. Uopšte ne shvatam kao su oni videli šta rade kad ja maltene nisam video kuda idem i da li ću nagaziti na nešto neugodno.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=511476#p511476:2xmciy4g je napisao(la):
Bender Rodriguez » 26 Jan 2018 12:23[/url]":2xmciy4g]Bez brige, siguran sam da i za to postoji neko razumno objašnjenje. Nemojmo odmah u negativizam™ i pljuvačinu™.

Их, време за то је прошло давно, да видиш асфалт у кружном току око шина оно је да се упишаш од смеха

to ce biti popravljeno nemoj odma da placete :)kakav smo narod mogao bi da se kladim da neko to i namerno lomi kao ono dubre sto se baca namerno

bullwye":2jywcnzc je napisao(la):
to ce biti popravljeno nemoj odma da placete :)kakav smo narod mogao bi da se kladim da neko to i namerno lomi kao ono dubre sto se baca namerno
"Bečlija", oprezno, odaćeš se.

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=511625#p511625:jbyz9lka je napisao(la):
Nepopravljivi optimista » Pet Jan 26, 2018 11:32 pm[/url]":jbyz9lka]
bullwye":jbyz9lka je napisao(la):
"Bečlija", oprezno, odaćeš se.

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

izvini sto ne placem ceo dan. pozitivan sam

A ja pozitivno mislim da će se ovo koliko toliko srediti do marta pa će se Siniša i Goran tu snimati pred izbore.

Još niko i nikada ne vide da je i jedan provizijaš vratio pare u Bg kasu
stoga i za ovo provizijaško čedo
Bender Rodriguez -Bez brige, siguran sam da i za to postoji neko razumno objašnjenje.....
bullwye - to ce biti popravljeno nemoj odma da placete ...
And7rey - A ja pozitivno mislim da će se ovo koliko toliko srediti do marta ...
astrodule - Neka poprave, ali ne zbog slikanja....

Jedino popravljanje -sredjivanje činjeničnog FUŠERAJA je neko ko-šmikanje, radi prikrivanja, al sa ispiranjem....
...ispiranjem mozga....
a to nikako nece biti teško... jer ovde je pamet davno rekla : Dovidjenja i zbogom , Goodbye, ¡Adios, Au revoir, Auf Wiedersehen.....
:lol: :lool: :lol:

Fušeraj ostaje fušeraj dokle god se ponovo ne započne i ne uradi majstorski ... bez obzira dal je leba, cipela, zgrada ili trg :grand:
Naše pare su jednako kvalitetne
kao što očekujemo i kvalitetan proizvod placenog :grand:

Da neko namerno lomi, ne bi bio udaren ćošak šahta nego bi bio rascopan čekićem po sredini. Ne bi se ljuštila farba sa ograde nego bi ista bila deformisana, počupana ili rašrafljena. Da neko namerno sabotira, ne bi beton/malter bio naboran i srozan. Da neko namerno baca đubre ne bi se to đubre nalazilo u gomilicama šuta i prašine koji su nastali tokom gradnje i još uvek nisu uklonjeni.

Da neko namerno sabotira, ne bi svaka druga ulica u gradu bila u rupčagama i raspadu. Ne bi čak i jedan Beograd na vodi, projekat iza kog stoji ozbiljan strani kapital i koji je pod budnim okom gradske vlasti, bio prepun propusta i aljkavosti. Došli smo dotle da danas ulice, objekti i infrastrukture izgledaju gore nakon radova i održavanja nego pre, jer naši majstori jednostavno ne mogu da reše jedan problem bez da ne stvore nova tri. Srozali su se na nivo neandertalaca. Zemunice i zemljane staze - to je za nas. Sve sofisticiranije od toga, sve što ne mož' da se obavi/izgradi/popravi samo čekićem i kanapom, to je no-no. Kakvi rimljani, kakvi egipćani... čak i te njihove metode zahtevaju neko znanje i još bitnije - učenje na greškama. Na primer kako postaviti red kamenja a da se ne raz**bu posle pola godine. Ili kako naslagati blokove a da ne popadaju... Idi bre, to je nauka. Nego za nas zemunice i zemljane tehnologije i dosta.

To jos nista nije zavrseno ograda nije ofarbana ni montirana do kraja
Beton je popucao jer se neradi na minusu

E ljudi ista fora kao i kad je Gangula pre par godina pred izbore sa zutim drugarima uradio "rekonstrukciju" setalista i parka u bloku 70 sa rekvizitima za rekreaciju i fensi stazicama koje su posle mesec dana pocele da se sljuste a ubrzo zatim su se po njima pojavili krateri i pukotine. Na sta to lici to je blam nad blamovima evo isti slucaj sad i ovde!

Za polomljen poklopac i nakaradno uradjen trotoar ispred hiltona zahvalite cipsijevcima

Bravo za objavu!!! Trebalo bi da se na svakih par dana izveštava o ovakvim stvarima.

Jedan od komentatora je napisao ovo:

~Aleksandar Marković :
Ja sam tamo radio par nedelja, od početka. Rođen na Savskom Vencu. Bio prijavljen cela 3-4 dana. Potpisao 4 papira(šatro adekvatna oprema i bezbednost na radu na najvišem nivou, a bili smo tretirani kao zadnji klošari, presvlačili se bukvalno na sred platoa na -5 stepeni).
Svi ostali radnici su bili južnjaci, bar iz prvobitne grupe. Sve moj do moga.
Prvih 15 dana nije bilo struje. Vodu smo pili "u Hiltonu". WC udaljen 500m na onom parkingu, krcat izmetom, očišćen 1 dan pred izlazak
članka u novinama.
Falilo je jednom prilikom 5l benzina za mali agregat, trojica "gazda" su nosila kući jedan te isti kanister i vraćala prazan(izvadiće sebi oko pre nego 1000din). Sve Šojić do Šojića. 90% vremena više je bilo nadzora nego radnika. Postaviš lajsne danas, oteliš se dok budu paralelne, pa ujutru dođu eksperti i njihovi rođaci i sve ti pogaze.
To vezivo(nazovimo ga cement) je bio nečiji biser male privrede, svaki džak drugačiji, prema tome dosta je i trajao.
Sve u svemu, bolje travu jesti nego tako raditi. Poštenije prema sebi.

Vrh