Šta je novo?

Trg Slavija

Drugi deo saga oko ograde:

Postavili su je sa zakašnjenjem, ali zato bar loše :D

Uzgred, danas asfaltiraju i Folićev "urbani gradski džep":
Pogledajte prilog 1

Neko bi rekao da sam maliciozan, kao i da samo kritikujem, pa neću reći kako je ovo meni više "eklatantna (pri)gradska budalaština", ali to sam samo ja, građanin Srbije, tj. opšte poznato razmaženo ljudsko biće, nikada zadovoljno, sveukupno nedostojno svetlih gradskih otaca (a, i šire) koji sa mnom vladaju...

Pre neki dan sam u žurbi prošao Slavijom, ne znam da li je neko obratio pažnju na novi biser, trotoar uz narodnu banku izgleda kao što je izgledala Sremska pre asfaltiranja. Deluje sve kao ulice koje saniraju pa onako zbrzaju i zamašu rupe. Sem što je musavo i zakrmačeno sve, može se slobodno reći da su trotoari na Slaviji toliko kritični da su zreli za sanaciju, iao su tek završeni.

To ispred nbs kao nogama da su slagali uz gomilu gresaka i pogresan behaton

Pod hitno srediti fasadu vitke zgrade koja je do NBS, sada više nije zaklonjena pa se vidi koliko je u užasnom stanju.

Da se ja pitam, ja bih je srusio :) Takva, kakva je vec mi u tom ambijentu sad toliko strci i bode oci.

@Postby direktor
"To ispred nbs kao nogama da su slagali uz gomilu gresaka i pogresan behaton"

Izvodjac MBA Ratko Mitrovic verovatno je dobio i bonus 10% jer su zavrsili na vreme. To sto su uradili kako su uradili, ko te pita.

Један део тротоара изгледа као да су само излили бетон. Иначе преседање са трола на аутобусе/трамвај у булевару је очај живи због околишања.

Овом платоу не видим смисао, тежак промашај.

Слепи плато без јасне намене. Боље да су променили геометрију кружног тока и изместли центар ближе НБС на рачун платоа.

...без јасне намене...
Pa primarna namena mu je prosta -krov od auto garaže -
sekundarna sobzirom da ne moze veliki teret na nj. ,onda nek se pešaci šeću i švrckaju kao glede fontanu :lol:
sad je ideja ...plato...
a sutra moze i zelna površina da se uklopi sa parkom u Miticevoj rupi ,
prekosutra.....
ko zna luna park sa krotiteljom lavova i sredini .... :lool:

Namjena platoa je da imate negdje da pojedete burek iz poznate pekare preko puta NBSa

Slazem se da nema namenu, ali opet bolje i to nego na divljaka da se parkiraju radnici iz NBS.

Kako nema namenu, kad je namena ocigledna - sa visine se sve bolje vidi pa i lepote nijagarinih vodopada, pardon vodoskoka. Samo kad krenu blicevi da sevaju. Tri najvece turisticke atrakcije: jeftin alkohol, jos jeftinije zene i kupleraj-roze fontana. :lool:

Baš sam juče razmišljao da i je bilo ikada većih nezgoda na Slaviji. Ne sećam se vesti da je neko vozilo završilo na travi oko spomenika Dimitriju Tucoviću.

A ja sad prolazio slavijom i vidim nema vode u fontani, pomislih toliko o radu u zimskom periodu, nisam uopste video da je cuknuta :)

Pa ovo ce da kosta pola milke sigurno...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501204#p501204:1ky3nxxb je napisao(la):
astrodule » Sub Dec 16, 2017 12:35 pm[/url]":1ky3nxxb]Baš sam juče razmišljao da i je bilo ikada većih nezgoda na Slaviji. Ne sećam se vesti da je neko vozilo završilo na travi oko spomenika Dimitriju Tucoviću.

Samo naivni veruju da je se uletanje u fontanu slučajno dogodilo. Jasno je da je ovaj udar u nju još jedan pokušaj domacih izdajnika i stranih plaćenika da svrgnu vlast, koja je izgradila fontanu kakvu nije ni jedna druga u novijoj istoriji. U cilju istrage ne može nista vise da se kaže, osim da je povezana neka firma sa nekim kombijem, neki kombi sa nekim licem, neko lice sa nekom bolnicom. Obećavamo da će odgovorni za atentat na fontanu, kojim su direktno pogođena i lica iz najviše vlasti u najkraćem mogućem roku biti privedena pravdi i procesuirana. Za najdanje dva, dva ipo dana.

Nemiri oko fontane je trebalo da se prebace ispred skupštine. Vozač je sigurno hrvatskog porekla.

Da ne pričamo o tome što vođa trenutno nije u zemlji.

Nik_B wrote :
Samo naivni veruju da je se uletanje u fontanu slučajno dogodilo.
Jasno je da je ovaj udar u nju još jedan pokušaj domacih izdajnika i stranih plaćenika da svrgnu vlast, koja je izgradila fontanu kakvu nije ni jedna druga u novijoj istoriji.
U cilju istrage ne može nista vise da se kaže,
osim da je povezana neka firma sa nekim kombijem, neki kombi sa nekim licem, neko lice sa nekom bolnicom. Obećavamo da će odgovorni za atentat na fontanu, kojim su direktno pogođena i lica iz najviše vlasti u najkraćem mogućem roku biti privedena pravdi i procesuirana. Za najdanje dva, dva ipo dana.

Nik_B
evo i od mene +1 :)
pravo u centar....

uf jjjjj ... sta li je sledece.... i gde je tu kraj.... :roll:
brzo da zovemo :grand:
Ato mrava, Banana mena....i ostale ... ne zaboravite i Skubi Dubija, bio bi od velike pomoci i za ostalo
:lool: :lol: :lool:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=500880#p500880:38l2mja6 je napisao(la):
vucko » 14 Dec 2017 09:11 pm[/url]":38l2mja6]Pod hitno srediti fasadu vitke zgrade koja je do NBS, sada više nije zaklonjena pa se vidi koliko je u užasnom stanju.
Srediti fasadu?? Ono je za pod hitno rusenje a ne sredjivanje. Nikakvo sredjivanje ne moze tu zgradu integrisati i uklopiti u okruzenje kao ni te kucerke duz ulice.

Ta zgrada je već više od 10 godina u planu za rušenje, baš kao i udžerice okolo.

Ta zgrada od 5 spratova nije u planu za rušenje dok sve te udžerice u bloku ka pozorištu jesu.

Vv je na kubi da li je bas slucajno ds se u tako osjetljivom trenutku desi napad na fontanu jos samo da se pojavi fantom kao kad je tito bio na kubi

Vrh