Meni Slavija sada mnogo bolje izgleda nego pre-jasno je sve obeleženo, samo treba poštovati signalizaciju i prilagoditi brzinu vožnji u kružnom toku. Ne vidim nikakve oštre krivine, sve izgleda kako treba. Postaviti kamere i samo kažnjavati, šta misliš-žuri se svima, pa bi da seku linije i ubacuju se u trake preko reda. Daj da postavimo ograde od 2 metra visine kao protiv pretrčavanja ulica, ne bi li se nekako i vozači doveli u red. Ovaj trotoar što je Igor slikao je stvarno loš, i tu mi se ne svidja taj zidić, trebalo je to bolje da reše. Pogledao sada i reportažu sa Noizza-ni pešački prelazi nisu ništa mnogo dalji nego što su bili, samo možda onaj kod Kralja Milutina, tako da ni tu ne vidim nikakvo drastično gubljenje vremena za pešake. Stalna kukanja za podzemnim prolazima-koja bi bila njihova svrha? Da sidjem pod zemlju kod Kralja Milutina i izadjem u Bulevaru oslobodjenja npr. i da ne vidim trg, fontanu itd, a sve da bi se na površini baškario motorni saobraćaj. Pa valjda pre površina treba da bude rezervisana za ljude. Sedne se malo na plato, gleda fontana, fotografiše taman iz daljine da bi se lepo "uhvatila" cela, nema poente prilaziti i slikati se iz blizine-šta bi se na toj fotki videlo? Tako da mi ni te kritike o nemogućnosti prilaska fontani radi slikanja ne piju vodu..Jednog dana kada smisle da li će ispod Slavije proći metro, neka nadju najbolje rešenje oko podzemnih prolaza i urede to konačno. Neće morati da se remeti saobraćaj, sad je napravljen taj veliki plato ispred NBS pa će svi podzemni radovi odatle lepo moći da se izvode.