Šta je novo?

Tramvaji

Jel su to opet počeli da puštaju u saobraćaj po dva spojena tramvaja?
 
Tramvaj naleteo na džip na Topčideru, nema povređenih

M.T. | 18. 09. 2014. - 18:00h | Komentara: 2
Vozač tramvaja na liniji 3 naleteo je danas oko 16.50 sati na džipa koji se u tom trenutku nalazio nasred šina u Topčiderskom parku, u blizini kovnice novca. Na svu sreću, niko nije povređen.
515237_tramvaj-udario-dzip-foto-nenad-milinkovic_f.jpg

Kako kažu u dispečerskom centru GSP "Beograd" za nezgodu nije odgovoran vozač tramvaja.

- Vozač džipa je hteo da zaobiđe veliki kamion pa je izleteo na šine, a u tom trenutku naišao je tramvaj. Pričinjena je veća šteta na džipu dok tramvaj nije mnogo oštećen. Policija trenutno vrši uviđaj pa tramvajski saobraćaj u ovom delu grada je obustavljen - ističu u ovom centru i dodaju da je u pitanju zeleni tramvaj koji je u Beograd stigao kao poklona grada Bazela.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/496168 ... ovredjenih
 
Ovo budusi beogradksi sa prive 3 slike uskoro a sa zadnje 3 korz 30 godina
 
Radovi na tramvajskoj mreži i šinama

Radovi na tramvajskoj kontaktnoj mreži i šinama u ulicama Kraljice Marije, 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana, na delu od Ruzveltove do Dobračine, izvodiće se po fazama do 13. oktobra, u 3.30 časova, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj. Radove, kako se navodi, izvodi GSP "Beograd".


1276789-34.jpg


U prvoj fazi su radovi na tramvajskoj kontaktnoj mreži na delu od Ruzveltove do Dobračine (unutrašnji krug „2”) i na tramvajskim šinama u Ulici cara Dušana, na delu od Kapetan Mišine do Kneginje Ljubice (unutrašnji krug „2”) od ponoći do 6. oktobra, u 3.30 časova.

U drugoj fazi su radovi na tramvajskim šinama na delu od Takovske do Palmotićeve (spoljni krug „2”) od 4. oktobra, od 3.30 časova do 13. oktobra, do 3.30 časova.

Tokom izvođenja radova od ponoći do 6. oktobra, u 3.30 časova važi sledeći režim saobraćaja: uspostavlja se privremena tramvajska linija broj 2L na relaciji: Kalemegdan (Donji grad) – Pristanište – Glavna železnička stanica – Resavska – Tašmajdan. Tramvajske linije broj 2 i 5 se ukidaju, a tramvaji sa privremene linije broj 9L (Kalemegdan /Donji grad/ – Novi Beograd /Blok 45/) će u oba smera saobraćati na relaciji: Novi Beograd /Blok 45/ – Trg Slavija – Vukov spomenik – Omladinski stadion. Na relaciji Dorćol (SRC „Milan Muškatirović”) – Vukov spomenik uvodi se autobuska linija broj 5A koja će u oba smera saobraćati sledećom trasom: Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Tokom izvođenja radova od 6. oktobra, od 3.30 časova do 13. oktobra, do 3.30 časova važi sledeći režim saobraćaja: tramvaji sa linije 2 će saobraćati na unutrašnjem krugu: Pristanište – Dorćol – Vukov spomenik – Trg Slavija – Glavna železnička stanica – Pristanište. Tramvaji sa linije 2 neće saobraćati na spoljnom krugu. Uspostavlja se privremena tramvajska linija broj 2L na relaciji: Kalemegdan (Donji grad) – Pristanište – Glavna železnička stanica – Resavska – Tašmajdan. Tramvajska linija broj 5 se ukida. Tramvaji sa privremene linije 9L (Kalemegdan /Donji grad/ – Novi Beograd /Blok 45/) će u oba smera saobraćati na relaciji: Novi Beograd /Blok 45/ – Trg Slavija – Vukov spomenik – Omladinski stadion. Na relaciji Dorćol (SRC „Milan Muškatirović”) – Vukov spomenik uvodi se autobuska linija broj 5A koja će u oba smera saobraćati sledećom trasom: Tadeuša Košćuška – Cara Dušana – Džordža Vašingtona – 27. marta – Kraljice Marije – Vukov spomenik.

Na izmenjenom delu trase, vozila JGP-a će koristiti postojeća stajališta.


24Сата
 
Tramvaj je osiguran kod dunav osiguranja ,moguce je da toliko kosta staklo , nje obicno , sto nestve snimak da vidmo kao je to izveo
 
Kako je kod tramvaja regulisano osiguranje kada oni nemaju tablice?
I da li ako se neko ne daj Boze slupa sa tramvajem ili trolom moze da se vadi na to da je vozilo neregistrovano?
Ili kada udare autobus na to kako nemaju ubacenu taho karticu?
 
Po zakonu za njih je dovljan garazni broj vozila posto postoji samo jedan operater , i nemoze prebaciti krivuc na drugog i svi su osigurani
 
Нека плати тај што је разбио!Нека кући ломи стакла а не у нашем предивном КАФ трамвају!
 
Mislim da kad sam bio jednom u garazi kafa, da su mi rekli da su vrata oko 5000evra ako se dobro secam. Tako da verujem i za ovo staklo.
 
Ono što mene plaši jeste saznanje da se staklo neće naručiti od KAFa već od neke domaće firme,
da ne bude ono klasično krpljenje od strane GSP-a, a znamo kako to ispadne na kraju.
 
Kaldrma se ne vraca jer nije u projektu ,radnici fizikalci su ok dok dva sefa neza se koji je gori sto slikas , ko si ti , nesmetaj ,produzi , i slicno , namjerno sam stajo na trotoaru i slikao gospodu , nemozes tu da stojis kao da je sjeverna koreja

dsc01702.jpg


dsc01701.jpg


dsc01700.jpg
 
Bivis":2g4i0kuh je napisao(la):
Ono što mene plaši jeste saznanje da se staklo neće naručiti od KAFa već od neke domaće firme,
da ne bude ono klasično krpljenje od strane GSP-a, a znamo kako to ispadne na kraju.
A kakvo je to specijalno staklo, šta radi za te pare?
To je samo maska da neko opet opere pare, staklo kao staklo može da se nađe u Pančevu i sigurno će izaći 5x jeftinije nego bilo koje iz Španije!
 
Vrh