Šta je novo?

Tramvaji

Srednja i gura i vuče!!!
Pa sad nek neko kaže katice su kante... Aj da vidimo ove nove, 3 u sinhronu :p
01.jpg
02.jpg

Инфраструктура временом пропада као и све у овом свету
Инфраструктура неће сама себе да поправи.
Лоша инфраструктура лош превоз

За блатњаве улице користе се опанци
За градске улице користе се лепе кожне ципеле
Мешање обуће је или лудило или срамота.

Инфраструктура временом пропада као и све у овом свету
Инфраструктура неће сама себе да поправи.
Лоша инфраструктура лош превоз

За блатњаве улице користе се опанци
За градске улице користе се лепе кожне ципеле
Мешање обуће је или лудило или срамота.
znam, zato i kažem, al baš "najjeftiniji" futuristički dizajn cepiše bez razloga

mada ni kroz bg na vodi da prolazi mi ne bi izgledalo harmonično

na Savskom Trgu na raskrsnici gde se ukrštaju pruga i put posle stajališta je BNV prilikom rekonstrukcije stavio neku betončinu, alal im ćufte drži i dan danas posle 4 godine bez ikakvih oštećenja, barem vidljivih.
Štampani beton se isto dobro pokazao u Nemanjinoj, ali je podloga neprirodna za autobuse..

To je praktično industrijski štampani beton, ako imaš nešto što se u praksi pokazalo da dobro podnosi i drumski saobraćaj i tramvaje treba samo prekopirati isto rešenje.

U Savskoj su isto uradili sve te prelaze i odlično se pokazao, daleko je izdržljiviji od onih klasičnih betonskih ploča kakve su rađene širom grada.

1000351608.jpg

1000351613.jpg

Dupla Kanta crkla na Slaviji i napravila kolaps.

Pre toga je opet bila glupa 9L do Slavije.
Haos ceo dan sa tramvajima,Crkla je i jutros u Nemanjinoj 2403+2404 bas su posustali...godine ih stigle,Idalje ne znamo zašto nemaju kamion za vuče tramvaja kao u svakoj normalnoj zemlji a ne vozači da spajaju tramvaje.

Prilozi

• Screenshot_20251002_093506_Beograd Uivo.jpg
    Screenshot_20251002_093506_Beograd Uivo.jpg
    127,4 KB · Pregleda: 89
Ako neko uspe da fotka katicu da reklamom za novi Tron film. Presmešno izgleda, reklama futuristička, SciFi film, a oko reklame se guli farba tramvaja.

Da li neko zna da li je juče radio makar jedan novi tramvaj, pošto mi se čini da nisu saobraćali, usled obilnih padavina?
Da li su im osetljive komponente na vrhu dobro zaštićene od kontakta sa vodom?
Edit: Osim tog 1536, ali ako je nastala greška pa su mnogi radili, zašto im GPS ne radi kako treba?!

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li je juče radio makar jedan novi tramvaj, pošto mi se čini da nisu saobraćali, usled obilnih padavina?
Da li su im osetljive komponente na vrhu dobro zaštićene od kontakta sa vodom?
Edit: Osim tog 1536, ali ako je nastala greška pa su mnogi radili, zašto im GPS ne radi kako treba?!
Danas samo 1536 na 12 i 1533 na 7 nekima su juče navodno pukli brisači pa su ih vozači odvezli u garažu za zamenu...A sa praćenjem svi imaju problem pokazuju se pa samo nestanu.

Ako su im ugradili samo one velike tablete, ima da se usrece. Ti veliki tableti su teško smece i nenormalno baguju, plus znaju da te odjave sa linije i onda moraš na svakom pravcu ponovo da unosiš liniju i polazak.

Ako su im ugradili samo one velike tablete, ima da se usrece. Ti veliki tableti su teško smece i nenormalno baguju, plus znaju da te odjave sa linije i onda moraš na svakom pravcu ponovo da unosiš liniju i polazak.
Skoro je vozačima(tramvaja)došla crvena poruka da se peijavljuju samo na mali uređaj(kasu) sa onim narandžastim delom,Zašto ne zna se važi verovatno i za autobuse mada bmc ima i tablet i telefon i onaj veliki ekran sa budžom kao kasa.Moja pretpostavka je da moraju zbog strele koja u većini novih autobusa ima samo telefon i pošto se oni tu prijavljuju da tako moraju da usklade sistem? Svakako ti aparati su čisto pranje novca kao i oni za kucanje karata koji idalje stoje u nekim autobusima i tramvajima a ne služe ničemu.

Skoro je vozačima(tramvaja)došla crvena poruka da se peijavljuju samo na mali uređaj(kasu) sa onim narandžastim delom,Zašto ne zna se važi verovatno i za autobuse mada bmc ima i tablet i telefon i onaj veliki ekran sa budžom kao kasa.Moja pretpostavka je da moraju zbog strele koja u većini novih autobusa ima samo telefon i pošto se oni tu prijavljuju da tako moraju da usklade sistem? Svakako ti aparati su čisto pranje novca kao i oni za kucanje karata koji idalje stoje u nekim autobusima i tramvajima a ne služe ničemu.
Mi u Bmc-ovima imamo samo onaj veliki tablet i onaj malo manji tablet i moramo da se prijavljujemo na oba da bi glasovna najava radila, čak nam je skoro stigla i poruka iz pogona vezano za to.

Vrh