Šta je novo?

Tramvaji

Трамвај плаћен 2.7 милиона евра односно много више од стварне вредности не може бити добар трамвај.

Видећемо за 6 месеци до годину дана колико ће она јадна никаква лоша врата издржати, то им је слаба тачка.

Bozankaja tramvaj, BMC, Otokar, Akia busevi, Higer električni. Još malo pa nećemo imati nijedno evropsko vozilo u Beogradu.
све говно до говнета

Za besplatan prevoz, najjeftinija prevozna sredstva.

што је најгоре, нису најјефтинија. та говна су тако претплаћена да је то срамота

Bozankaja tramvaj, BMC, Otokar, Akia busevi, Higer električni. Još malo pa nećemo imati nijedno evropsko vozilo u Beogradu.
Imaćemo, al u Streli naravno, mi iz Gsp-a možemo samo da sanjamo. Daleko je gore voziti te kante, nego biti putnik, a 99% putnika nema razumevanja za vozača i nisu svesni kakve mi kante vozimo.

Da se ne lažemo, polako je takav trend i u celoj Evropi.
Kod nas je pantetirano na bazi korupcije i trange frange kombinacija i bili smo im odličan poligon za dalja tržišta. Kineze i nismo puno zakačili, ali Turke jesmo što jeste simptomatično.

Sa druge strane i vodeći proizvođači su se okrenuli sigurnim i već oprobanim marketima u ovim nezgodnim vremenima, teško da postoji zainzetesovanost više za naša tržišta, jer ni tradicionalna ne mogu da pokriju kako treba

Screenshot_20251007_165530_Chrome.jpg

Danas radi samo 2 od 6 prrlepih i preplaćenih Turskih poluproizvoda.Izgleda da su alerhični na kišu🌧️.

Da se ne lažemo, polako je takav trend i u celoj Evropi.
Kod nas je pantetirano na bazi korupcije i trange frange kombinacija i bili smo im odličan poligon za dalja tržišta. Kineze i nismo puno zakačili, ali Turke jesmo što jeste simptomatično.

Sa druge strane i vodeći proizvođači su se okrenuli sigurnim i već oprobanim marketima u ovim nezgodnim vremenima, teško da postoji zainzetesovanost više za naša tržišta, jer ni tradicionalna ne mogu da pokriju kako treba
Zainteresovani su oni itekako, samo ako mi imamo volju da uzimamo njihove proizvode. Primer Strele sa Mercedesom i Ivecom, a tu je i Solaris koji je 2022 učestvovao na tenderu za 100 zglobnih autobusa na gas i koji je vrlo moguće oborio tender za 300 autobusa na gas.
Takođe ja ne znam gde je taj trend da se u tolikom broju uzimaju Bmc, Akia, Otokar i Cobra u Evropi. Kinezi sa Yutongom i BYD-om su već druga priča, jer su se pokazali i dokazali kod elektrobusa, nude mnogo toga za manji novac od EU proizvođača i takođe nude daleko bržu isporuku, što je mnogima presudno.

Pogledajte prilog 254229
Danas radi samo 2 od 6 prrlepih i preplaćenih Turskih poluproizvoda.Izgleda da su alerhični na kišu🌧️.
Нису алергични на кишу. А ти би могао мало да смањиш са тровањем теме и да размишљаш објективно, молим те.

Нису алергични на кишу. А ти би могао мало да смањиш са тровањем теме и да размишљаш објективно, молим те.
Ma voli on da truje temu kad mu nisu Cafovi i Turci na 12 i 13...

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Ja razmišljam objektivno i iznosim svoje mišljenje kao i drugi učesnici ovde,ne znam za tebe niti me interesuje tvoje trovanje svake teme i hvaljenje "transprodukt"jednog od gorih privatnika.Te 2 bozankaye imaju teži kvar,i to je informacija od ljudi iz pogona koji ih održavaju.A to koji tramvaj gde ide me ne interesuje,za to su zaduženi posebni ljudi u pogonu.

Vrh