Bulbulderac17
Expert
Šta znam..ta drvena sedišta su estetski lepa i laka za održavanje al brate što sam leteo po njima sa našim vozačima u onim starim Ikarima.
radovati se glupostima i navijati da tramvaji ispadaju iz šina, i tome što se zapali autobus samo zato što je BMC nije baš normalno. A autobus se apsolutno nije zapalio zato što je BMC, kao što ni tramvaj nije iskočio iz šina danas zato što je Bozankaya. Ne tako davno KT4 je iz istog razloga iskočio na Slaviji, na primer. Ne znam šta je tačno u skretnicama problem, al prvi put nije da se dešavaju ovakve stvari. Ne bi trebale da se dešavaju, al se dešavaju. Uvek postoji i mogućnost greške vozača, iako je bio i instruktor sa njim na primer. Sasvim je sad to i nebitno, a tom vozaču svakako sad nije lako, jer nije to baš naivan stres. Meni je prvo žao njega, pa onda vozila, a na kraju mi je pre svega vrlo krivo što se takve stvari dešavaju, uglavnom zbog ljudskog faktora. Ništa tu tramvaj nije kriv, bio on Bozankaya, Stadler, Bombardier nebitno, isto bi se desilo svakom. Sama skretnica je neispravna iz nekog razloga, ne zakaže tek tako. A očigledno je da to apsolutno nije prvi put ni na toj lokaciji konkretno.
Od 8.8. nije registovan u sistemuJel voze turci il su lagerovani?
2:45 У Амстердаму трамвај увек има приоритет на раскрсницама
Kupili tramvaje da bleje u depou.Od 8.8. nije registovan u sistemu