Šta je novo?

Tramvaji

Јесу. На овој слици се то види одлично. Невероватан јавашлук и глупост.

Имамо слике радова на ширењу и реконструкцији трамвајске мреже из 30их година прошлог века где се јасно виде нормалне кривине без ових равних сегмената.

Не зна се ко је већу штету направио овим примитивизмом. Да ли црвени током ширења мреже 80их или демократски црвени током реконструкције мреже 2000их када су просто поновили грешку.

Da li sam dobro čuo u Beorgadskoj hronici da je zvaničan odgovor povodom iskliznuća tramvaja na Autokomandi da je to normalno u fazi testiranja i da postoji šansa da se slična stvar desi prilikom testiranja ostalih tramvaja?

edit: jeste dobro sam čuo. To je GSP odgovorio. Na početku emisije, posle uključenja dve reporterke.

Poslednja izmena:
Evo sve je normalno, bez panike.....

Јбт, ГСП је заиста издао саопштење које се своди на ово:

Све је ово нормално

У питању је тестирање искакања из шина новог трамваја.

Извините што сам им дао идеју. Нисам знао да су баш толико малоумни и бахати. Мораће ГСП темељно да се прочешља кад ослободимо Србију.

Sledeće testiranje Boynakaze, bočno nabadanje BMW X-neshto ili Cayenna dok pravi bahato polukružno ispred tramwaya.

После тога тестирање живаца корисника Бојнаказе где БМЊ пали сва 4 на шинама јер власник завршава нешто по граду а у трамвају клима не ради.

:bg4:

Ma boli ih Vučić, pa šta ako iskaču, koštaju samo 2.8 miliona narodnih evra po komadu! 🤣 Ako, nek testilaju i nek se iglaju deca, zdlavo je to! 🤣

a2t1uf.jpg

Vrh