Šta je novo?

Tramvaji

Cistili su most pre nego sto je CAF krenuo u redovnu eksplataciju. Verovatno su cistili i drugde.
 
veb983":g45vpwj4 je napisao(la):
Eh, bitnije je pitanje kako ce ga popraviti, odnosno kvalitet te popravke.. Ako recimo budu strokavo menjali stakla kao na conecto meckama eto nama spanskog frankenstajna sa slike koja se cesto kaci u ovoj temi :rolleyes:

Naravno ,u ovom slučaju Goša uz ili u tramvajskom depou
u odnosu na njihove dunđere
je jedini ispravan , razuman , kvalitetan i pristupačan favorit - opcija
za ozbiljnije poravke i modernizaciju postojecih limenka
a može da u ,,leru,, posluži i za obnovu onih starih (oldtajmera) tramvaja
da imamo da se i njima pohvalimo umesto da trunu i propadaju
 
То би било лепо. Имали би лепе старе трамваје још би посао обавила домаћа фирма ;) Ја се надам да ће Гоша добити посао кад(ако) ГСП одлучи да ремонтује ка(н)тице јер су оне које је ремонтовао ЕКСТРА :D
 
Super je to što GSP odlučuje šta ćemo sa našim parama :notok: :rant: :notok:
,, . . . . кад(ако) ГСП одлучи да ремонтује . . . . ,,
samo grad (u naše ime ) treba da odluči
a ne ovi ,,loseri,,

Edit
mnogo su postali bolećivi prema GSPu
a ne treba da budu takvi za naše pare
 
Somi303":3r3pzfol je napisao(la):
Да ли ГСП чисти шине? Ја знам да негде има толико ђубрета,песка,блата и пикаваца да је "Шпанац" и без удеса са ка(н)тицом могао да искочи из шина. Вероватно не би искочио да су шине биле чисте :rolleyes:

Šomi, jel mogu da te zamolim da izbaciš to (n) iz postova. Katice jesu stari i loše održvani tramvaji, ali čine veći našeg tramvajskog voznog parka i kotrljaju se. I da švajcarac se sudario sa kafom. A kaf i ide samo kad je sunčano, nove šine i ne prolaze drugi tramvaji pored njega.
 
Bio sudar dva vozila na tramvajskim šinama posle sava centra u smeru ka bloku 45. Tramvajski saobraćaj bio u zastoju.
LRT fijasko !
 
ААААА...ја им тако тепам, из љубави :) Тако се такође лакше разумемо :laugh:
Ово је ка(н)тица
images

А ово је катица :p
images
 
Мени су све Катице одличне. Обожавам их. ;) Још ових 100 неремонтованих да полако почну да се шаљу на ремонт и мирни смо. :cool:
 
Jedna stvar mi nije jasna. Danas oko 13h desio se sudar posle sava centra i tramvaji su bili zakoceni u smeru ka blokovima. E sad to je izazvalo da su ka gradu isli samo tramvaji koji su se nasli posle tog udesa, a kada su svi otisli ka gradu ubacili su autobusku liniju 7L.

Zbog cega niko ne obavestava putnike na tramvajskim stanicama da je saobracaj uprekidu i da predju preko ulice na autobusku stanicu ???

Ja sam pretpostavio da je prekid idalje u toku pa sam presao na autobusku stanicu ali barem 30 ljudi su uzalud cekali tramvaj kod buvljaka.
 
Ка(н)тице су мало срањасте, али КАТИЦЕ или као што Александар каже "Алстомке" нису срање. Још када би ГСП послушао савет од 1111 да пошаље остатак на ремонт :rolleyes:
 
Video sam sinoc polupanog CAF-a, ono je tuga usao sam sa :kum: u njega da vidim ja kolka je steta i da vam kazem da mi doslo da placem kada sam video u kakvom je stanju 4 prozora polupana svaki prozor kosta 6000 Evra to je 4x6000=24000 plus farba metalik i jos neke sitnice ima da platimo 70000evra ili vise to je moja procena plus 100% vratice 1501 u spaniju da ga srede a za prozoore je tacna informacija da jedan prozor kosta 6000 evra i 4 prozora polomljena i to je kao sto sam rekao 24000 evra za nove prozore.
 
Mogli su za 6000 evra da stave i neke neprobojne prozore, koliko su skupi! :shok:
 
Pa sta ces moracu da pitam :kum: da mi kaze kako bi ja licno mogao da stupim u kontakt sa direktorom GSP-a
 
опуштено лепи, само без нервирања. no stress што би рек'о један мој другар
 
ma dobro nego stvrano ovo uospte nije u redu meni :kum: kaze kad je CAF ispred njega na ustanickoj i kad krene CAF zadnji deo se dize ko da oce da ispadne iz sina kao nesto su prepravili a nisu bas nista samo raskopali i to je to.
 
Cuburac93
images


:kum: [Sonny]: Hey, whatcha gonna do, nice college boy, eh? Didn't want to get mixed up in the Family business, huh? Now you wanna gun down the GSP director [police captain] 'cause he slapped ya in the face? [...]

Cuburac93 [Michael]: Sonny …

:kum: [Sonny]: You're taking this very personal. [...]

Cuburac93 [Michael]: Where does it say that you can't kill a GSP director [cop] ? … I'm talking about a director [cop] that's mixed up in corruption [drugs]. I'm talking about a dishonest director [cop] and a crooked director [cop] who got mixed up in the rackets and got what was coming to him. [...]
It's not personal, Sonny. It's strictly business.


par dana kasnije negde u sremskoj ravnici:

images


Clemenza: Leave the gun, take the sarma [cannoli].

3001644633_e9af7e395c.jpg
 
Znaci verovatno sledece nedelje cu da se vidim sa kumom i da ga to pitam a to ce 100% biti petak posto imam dosta obaveza ako uspem i naravno da cu uspeti da mi kaze kako da dođem do direktora ima da mu ja objasnim malo kako treba da vodi preduzece pogotovo tramvajski saobracaj.
 
Zidar,znaci :lol: :lol: :lol:

Cuburac,koristi edit opciju.

Mislim da uslikah 1501 na sudnji dan,al me mrzi da postavljam fotke,hehe...Moze se reci da je ovo prvi koji je imao vatreno krstenje.
 
1 staklo 6000EUR - logicno :o

Koliko kosta kompletan remont starog tramvaja u pogonima GOSA ???
 
Tramvaj bi trebalo da je kasko osiguran, i ne bi trebalo niko da plati valjda...
 
Vrh