Teško obično zakljucaju kabinu pogotovo na špancu na katici nemaju sta jer ni nema braveTramvajske imaju, osim Donjeg Grada i Pristaništa, ali ovde je radnja na liniji 12.
Gde god da sam išao, tramvajdžije su obično same spremale obrok ili već donosile, nikada nisam video da neko trči u pekaru.
Pritom neodgovorno je ostaviti takvo vozilo na dohvat ruke putnika, može da dođe do otmice.
Videćemo trebalo bi da se stave nagazne semafore gde god mogu pa ti samo od palate pravde do tašmajdana imas 7 semafora koji jako dugo zadrzavaju tramvaje bar na savskom trgu ajde onaj u nemanjinoj ne može zbog kneza miloša ali ovi ostali mogu sigurno takođe nepotrebno je stajati na oba mesta na savskom trgu bar trenutno kad sve linije idu u pravcu sajma i obrnuto sem 11. To je samo kap u Videćemo hoće li se situacija bar malo poboljšati sa dolaskom novih vozila i da li će moderni dvodelni tramvaji biti brži od poluvekovnih izraubovanih Katica.
Pa neće niko da placa 200 dinara satA javna garaža preko puta i mesta koliko nećeš...
Ako će tu da ostane okretnica, treba je urediti, a taj divlji parking u sredini, a i ovaj izmedju krakova ukinuti...Kako? Pa kazne, pauk,...Ima rešenja. I izmedju krakova i u krugu zelena površina.
A ipak hoće kolima u centar grada?Pa neće niko da placa 200 dinara sat
Mislim da nema potrebe da o svinjama pišemo kao o nižim bićima.To sa parkiranjem po zelenoj površini i generalno gde nije obeležen parking je za svaku osudu.
Kod nas je i svest problem. Najinteresantnije mi je kada vidim kada se neko u skupim novim kolima parkira u blato, i posle ima i cipele i kola blatnjava.
To je svest svinjca i obora.
Ja se nikad ne prakiram tamo gde nije parking. Ako treba da platim, platim. Ako mi je skupo, u gradski prevoz i kraj.
PS lepa je slika kada je puno pristanište tramvaja![]()
Ne ne, lepo sam ciljao svinjac i obor potšo je njih čovek izmislioMislim da nema potrebe da o svinjama pišemo kao o nižim bićima.
Mi ljudi na ovakav način uništavamo svoju okolinu, nešto što želimo da nam bude lepo.
Svinja sa druge strane nikada ne bi unela otrov u svoje skrovište ako je divlja, ili u svinjac ako je domaća.
Potrosice 2-3 hiljade nedge za sat vremena i neće mu biti žao, ali kada treba da da 200 dinara za parking, kao da treba da da 200 evra.Pa neće niko da placa 200 dinara sat
Али опет не знам како некоме може бити прихватљиво да уништава зелену површину.Nema ovo veze sa građanima, parikirali bi se ispod spomenika knezu Mihajlu na Trgu republike. Oni koji održavaju površinu treba da postave stubiće. Možda su nemarni a možda imaju "razlog" što neće.
Znam nego nemaju svi takav mentalni sklop. Nekima nije bio problem da unište naseljeno ostrvo radi nuklearne probe.Али опет не знам како некоме може бити прихватљиво да уништава зелену површину.
To je 1514 100% nazalost njegova sudbina je neizvesna jedno vreme je taj prednji deo bio negde sklonjen pa su stajala samo 3 vagonaNa snimcima pogona nbg iz drona vidi se caf prekriven nekom trulom ciradom...verovatno ostecen.