Ponos i dika GSP-a, Šindler BBC, muzejsko vozilo.Jesu li sačuvali bar jednog za muzej? I ako nisu, da li je ostao još neki koji bi mogao da se sačuva za muzej?
Dopuna:
Jel to isti model kao ovaj?
Pogledajte prilog 200925
Ponos i dika GSP-a, Šindler BBC, muzejsko vozilo.Jesu li sačuvali bar jednog za muzej? I ako nisu, da li je ostao još neki koji bi mogao da se sačuva za muzej?
Dopuna:
Jel to isti model kao ovaj?
Pogledajte prilog 200925
To su očekivali i Merkati u pustinji Kalahari. Skoro 2.7 miliona po komadu za turski tramvaj. Lepo bogami. Valjda će ponudu dostaviti još neko. Verujem da bi za sličan novac i Stadler mogao dati ponudu.Jedinu ponudu na tenderu za tramvaje podnela je Bozankaya. Vrednost ponude 67.375.000 eura.
Ne može više niko da dostavlja ponude. Rok za podnošenje ponuda je bio jutros do 08:00. Nakon toga se otvaraju ponude koje su poslate i od danas kreće ocena ponuda (u ovom slučaju ponude).Valjda će ponudu dostaviti još neko.
Welcome to Beogradski pašaluk sa najsrpskijim gradonačelnikom na čelu istog.
Gotovo sigurno, što sam još ranije napisao, čim se to ime Boznakaya pojavilo u srpskoj javnosti, sudbina novih tramvaja u Beogradu je zapečaćena, ova administrativna procedura je čista formalnost.Сигурно су трамваји у процесу производње с обзиром на рок испоруке.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Nikola Jovanovic je to izneo još pre jedno godinu dana sigurno, on je najavljivao i Bmc zglobove pre 3 godine.Gotovo sigurno, što sam još ranije napisao, čim se to ime Boznakaya pojavilo u srpskoj javnosti, sudbina novih tramvaja u Beogradu je zapečaćena, ova administrativna procedura je čista formalnost.
Niko ne bi lupio taj info sa nekom anonimus firmom, da mu je do publiciteta, moćnije bi zvučalo Beograd će kupiti Siemens tramvaje, čim je izašao sa Boznakaya imenom, to je bilo to, čovek je imao pouzdan info.
Ја не знам. Да ли има неки чланак о томе да се прочита?koji je to sudar, seca li se neko?
Срамота. Не смем ни да помислим шта би Базел рекао за нас кад би ово видели. Туга.Ponos i dika GSP-a, Šindler BBC, muzejsko vozilo.
Pogledajte prilog 201096
Значи ипак је ГСП урадио?Ukupno je kupljeno 220 katica isto su izgledale ali serije su se razlikovale po opremi
Tramvaje remotovala gosa min nis zelvoz i sam gsp
Pa prošle godine su celnici gsp-a išli u tursku da pregovaraju za autobuse i tramvaje i to se znalo. Ali dobro, ne uzimaju sigurno sve tramvaje odjednom, pa će moći da se vidi kako će se pokazati ova prva dva primerka. Čak mislim da gsp nije u obavezi da uzme ostatak tramvaja ako se pokažu loše i neadekvatno za grad. Jedina dobra stvar kod ovoga je što ćemo nove tramvaje videti jako brzo, sve ostalo je užas, od cene koja je za jedno 700-800k veća od one za koji su uzimali tramvaje u Rumuniju, pa onda i do svega ostalog.Mozda da neko ode do kruga fabrike i da preko ograde slika nase gotove tramvaje?
Ali zamislite vi te tursko-srpske veze i te ljude i te sastanke ...