Pa info table kao Šapićeve koje su sad trade mark beograda.Kako misliš to?
Технички јесте, јаправи се скретање десног колосека преко целог булевара Ослобођења као што имамо прелазак левог (гледано у смеру Славија-Аутокоманда) и на зеленој површини дуж Бокељске улице се направи на стубовима пруга до раскрснице Устаничке и Јужног булевара, ту пруга са оба колосека прође дијагонално на разделни појас почетка Устаничке, и после да настави средином до краја, и да се аутобуси и стајалишта исто пребаце на средину као у Војводе Степе.Чисто ради моје неке знатижеље, али да ли је технички могуће да проширење мреже обухвати и Устаничку до окретнице на Коњарнику? Једини велики проблем који ја ту видим је Аутокоманда, тј како направити скретање за Устаничку, али мислим да би то била добра идеја, занима ме сада мишљење форумаша
Циљ развоја друштвеног размишљања је добар - 2 укинути УПРАВО зато што би имало максималну реакцију код оних којих требаIJUUU, naravo da je još i jeres. Kako možeš tako nešto uopšte da napišeš.Pa šta će da rede Crnogorci i ostali snobovi kojma je krug dvoje svetinja u rangu svetog Save i šta ti znan čega ne. Odmah bi bilo uništavaš tradiciju, dvojka je nastarija linija, bla, bla, truć.... Seti se koliko se se bunili zbog predloga da se skrati krug dvojke, zamislio šta bi bilo za ukidanje tek.
Šalu na stanu uz dobru organizaciju možda i ne bi bila potrebna u danšnjem obliku.
U Cara Dušana neće.Kako neće ostati nijedan kad ste kačili predloge da se fazon 10 tramvaja provuče kroz centar do Dorćola?
Ne može, normalna je širina koloseka...Nova donacija Beogradu
U našoj ligi su i Kabul, Karači, Kazablanka, Pnom Pen, Jangun, Montevideo, Okland, Melburn, Havana, Hjuston, Bagdad, Damask, Aman, Bejrut, Kartum, Johanesburg.