Šta je novo?

Tramvaji

CAF, ČKD KT4 (Čoperci / Nečoperizovani), Duewag, prikolice za Duewag, Bozankaya i dok se ne nabavi ta famozna velika nabavka poslovođa magacina ima zadatak da ne izvrši harakiri.
Ma kad ima svega, mislim na delove, nije to ništa strašno, a ovako će mnogo više imati problema oni koji te delove treba da potražuju putem tendera.

Zatvara se zeleznicki saobracaj od novembra kroz stari savski most.

Zatvara se zeleznicki saobracaj od novembra kroz stari savski most.

do tad će proraditi savska.

Mnogo očekujete od Gangule. Iskreno mene čudi da uopšte zna i za železnicu, a kamoli za tramvaj.

A zamisli tek izaðeš na lokalne izbore a misliš da glasaš za predsednika jer je njegovo ime na listi.​

Kakva je inace situacija sto se tice radnickickih sportskih igara i takmicenja u inostranstvu? Da li tu mogu da nas predstavljaju i privatnici ili samo drzavne firme? Znam da sam jednom video za neko inostrano takmicenje da su ucestvovali gsp i cistoca

Crče leš.
20241004_180410.jpg

Ja sam danas dva puta morao da izlazim iz tramvaja na pola puta (i to po onoj kiši) zbog kvara jednog na Autokomandi i drugog koji nije mogao dalje jer je naišao na kolonu koju je napravio drugi pokvareni tramvaj na Savskom trgu. Stanje sve gore sa ovim krševima.

Cesce se saobracaj zaustavlja zbog parkiranih automobila i faktora sa strane,ali da su tramvaji stari je tacno.Problem.je odrzavanje, imas mladje Spance kojih pola ne saobracaju zbog delova i opste nebrige.Sutra teoretski mozemo kupiti 100 tramvaja,ako ih ne odrzavas i servisiras po upustvima proizvodjaca, nemas cemu da se nadas.

Inače oglasio se pajser opet, izgleda da hoće da preseče Dvojku (koliko god on tvrdio da neće)

Plan je da se naredne godine, kako je dodao, završi i projekat zatvaranja za kolski saobraćaj deonice uz Kalemegdan, kako bi se preko Knez Mihailove on pešački povezao sa Terazijama. Pajser je podsetio i da je ideja da se "šatl" vozilima spajaju dve stare linije "dvojke", tako da ona, kako je istakao, "neće biti presečena".

Tramvaj može da ostane i verujem da će tako i biti. Problem je što Dorćolci drumski ostaju odsečeni i verujem da će oni da se pobune protiv ovoga, ako niko drugi ne bude. A ako se niko ne buni, znači da je sve ok.

Vrh