spatiotecte
Professional
- Učlanjen(a)
- 09.02.2007.
- Pohvaljen
- 17.441
Ima jedna prikolica iz 1947Koliko se secam neki su'67. a neki '72.godište. Prikolice,bolje da ne znas
Ima jedna prikolica iz 1947Koliko se secam neki su'67. a neki '72.godište. Prikolice,bolje da ne znas
Izvor: Direktno Ispada da čovek koji ne učestvuje na izborima treba da nam čuva obraz, da koristi ovo malo medijskog prostora protiv savremenih beogradskih dahija. Ne kažem da je ovo najjača konkretna tema, ali opozicijo, gde ste! Na kraju će uvređeni Šapić opet pred kamerama prozivati Nikolu Jovanovića, jer samo mrtvo kuče niko neće šutnuti.Jovanović o izmeštanju tramvaja iz Pariske: I skupo, i glupo
"Ideja o pretvaranju Pariske ulice u pešačku zonu i premeštanju tramvaja na donji Kalemegdan stara je više od 30 godina i rađeno je više saobraćajnih analiza, ali su sve pokazivale veliku manjkavost tog rešenja", izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji šef odborničke grupe "Savez za Srbiju".
- Jedan od zaključaka tih studija bio je da tramvaj ne treba izmeštati sa postojeće trase, s obzirom na to da intervali prolaska tramvaja nikako ne ugrožavaju pešačke tokove - objašnjava Jovanović.
Foto: Shutterstock
- U svetu su, uostalom, poznata rešenja zajedničkog vođenja pešaka i javnog saobraćaja kroz pešačke zone. Pogotovo što taj pešački saobraćaj kod nas na tom pravcu nema isti intenzitet ni tokom dana, niti tokom dana u nedelji - istakao je direktor CLS i zaključio:
- Aleksandar Šapić treba da izbegava pozivanje na Branu Jovina i ostale velikane graditeljstva, jer ih prosto ne razume. Jovin jeste razmatrao ideju potpuno pešačke veze Knez Mihajlove i Kalemegdana, ali ako i samo ako se istovremeno napravi drumski tunel i podzemni javni prevoz.
Meni su oni top. I ako mogu da biram uvek ulazim u njih.Znači bio sam blizu ma ja bi odmah sad na rashod. Eventualno jedan dva da ostave da budu muzejski primerci, ali da su za staro gvožđe, jesu. Em matori, em ružni, nema logoke da voze ulicama BG-a u 2024.
Jedini čovek koji se uopšte bavi gradskim prevozom, a uopšte ne učestvuje na izborima. BB su trebali da ga pozovu u tim i da im pomogne na temama gradskog prevoza. Ovo što sada BB priča o gradskom prevozu je površno i nema konkretnih predloga.Izvor: Direktno Ispada da čovek koji ne učestvuje na izborima treba da nam čuva obraz, da koristi ovo malo medijskog prostora protiv savremenih beogradskih dahija. Ne kažem da je ovo najjača konkretna tema, ali opozicijo, gde ste! Na kraju će uvređeni Šapić opet pred kamerama prozivati Nikolu Jovanovića, jer samo mrtvo kuče niko neće šutnuti.
Na 14 ih i ne šalju upada samo sa 7 kad je su van vremna i turaže mada je pre neki dan bio i 2123 na 10 što je baš retko jer je menjao duplu katu na šihti posto ih nemaju dovoljno bude i na 12Ima na 9 Duwaga, al znaju da idu jedan za drugim i zbog duge trase nekad ne možeš da ih uhvatiš sat i jače, pa onda kad vidim koliko su daleko odustanem od čekanja. Katice su baš dominantne na tom potezu i idu 2-3 Katice na jednom Duwaga ili Cafa. A na 14 mi u životu nije naleteo Duwag, video sam samo par slika.
Супер је што рекламираш одлазак из земље, могао си да напишеш неки предлог како да привучемо људе да остану.
Pa i treba da se beži iz napredne prćije, pare nisu glavni razlog zašto treba bežati, ima ih mnogo.Супер је што рекламираш одлазак из земље, могао си да напишеш неки предлог како да привучемо људе да остану.
Da, jer zahtev za zaštitu prava može podneti više zainteresovanih ponuđača.I meni nije bilo jasno zašto opet piše da je tender suspendovan. Znači ovako možeš svaki put da suspenduješ tender do beskonačnosti.