[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=792389#p792389:14z7i0mi je napisao(la):solecar » Thu Nov 12, 2020 12:20 am[/url]":14z7i0mi]Koja je poenta nakrcavanja tolikih tramvaja kada i onako ovakvu mrežu trolejbusa i tramvaja sakatimo, a tramvaja imamo već sada za proširenu mrežu?
Što bi rekli u narodu nemoj im davati ideje. To što sada ne koristimo tramvaje kako treba, ne znači da treba smanjiti njihov broj. Tramvaji se nabavljaju za više decenija a ovo je kratkoročan i vrlo neobičan problem, ako je uopšte problem.
Iako sam daleko od optimiste, nadam se da će se povećati broj tramvaja na ulicama uz neke sitne intervencije. Odnosno broj tramvaja na ulici se može lako povećati, a nabavka novih tramvaja je nešto što je u Beogradu uvek puno neizvesnosti, kašnjenja, misterije i kontroverze.
Naravno, znam da je ova poruka imala za cilj da skrene pažnju na to da ne koristimo postojeće kapacitete kako treba i da ih uništavamo, ali opet... Razne stvari su ovde neozbiljno napisane prvi put na forumu, pa su onda na kraju realizovane u stvarnosti na opštu štetu svih.