Не желим никога да вређам и нападам као што сте мене, а посебно не Бојана87 и Марекара. Предпостављам да су млади (по надимку Бојан је 87. годиште, ето као и мој син Стефан, а Мерекар сигурно ту исто негде) и не знају добро и недовољно историју нашег напаћеног народа, јер је нису ни научили, на жалост. Видим добише и највише плусићћћа за вређање и омаловажавање, да треба да посетим неког специјалисту (зна се на ког се мисли) и да сам полудео. Браво !
Да, управо ми ово "У" вређа осећања, и не само мени и не само то, вређа ме и чуди ме ваше непознавање чињеница, историје, незнање, подругљиви "наивни" подсмех, а вређа и све оне који су невино страдали под овом злочиначком "У" чизмом. Колико има непознавања чињеница и ствари, види се и у томе што, кад сам написао да само још треба доцртати "свастику" (да ли знате момци шта је то "свастика" ?) унутар овог слова, ни тада нисте схватили (на жалост) поенту мог противљења. Можда да сам написао да се уцрта "шаховница", би онда донекле схватили !!! Шта могу кад запажам детаље јако добро, а посебно кад је овако "мали детаљ" у питању. Жалосно је и то да су неки тек сад сазнали шта значи то "У" !
Мислим да би требало да поново узмете у руке мало историју, не ону са интернета википедију, и да мало више сазнате и научите шта је све снашло наш народ. Страдало ми је доста предака у 2. светском рату и у Лици и Кордуну по разним Велебитским јамама и Глинској цркви '41. Да не причам за 1. светски рат.
Неки не морају да мењају алате, котлове, аутомобиле, ни надимке, јер ја нисам ни споменуо ту нацију (са том нацијом и послујем) од које је исто страдао јако пуно наш народ. Споменуо сам сасвим другу, а за те друге и сами нацисти су тада рекли да су били злочинци над злочинцима.
Овде ћу да прикочим, јер не вреди даље причати/писати и да не бих гушио тему. Извињавам се због тога.
Хвала вам момци на свему реченом и стидите се.