Hmmmmm ... Ovo je prvi tender za infrastrukturni projekat Prinudne uprave ... što dalje implicira da se ništa krucijalno u planiranju grada neće menjati kako optimistično i nerealno nedeljama predstavljaš.2012":1q2xnex3 je napisao(la):nadam se da je ovo poslednje nedelo koje je ostalo iza ovih "stručnjaka".
Ovo nije tender "prinudne uprave" mislio si na "privremeno veće",već Direkcije za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.Kako je i rečeno u ranijem sopštenju,da će veće dovršiti započete projekte,posebno one u izgradnji preko kredita Ebrd i sl.a tramvajske šine su deo celog projekta mosta na adi za koje su ranije predviđena sredstva iz kredira Ebrd..tako da ne izvrćeš činjenice,a privremeno veće nema druge nego dovrši ovaj projekat.za šta smatram da su pokazali izuzetnu odgovornost prema Beogradu jer nikom ne bi bilo u interesu da iz inata stoji nesikorišćena sredina mosta,jer za M3 ima da čekamo deceniju.A za planiranie lotove ima da popričekaš,a za tunel i nastavak famoznog ump..nemoj da se nadaš.. :kafa:stf":3s811mmu je napisao(la):Hmmmmm ... Ovo je prvi tender za infrastrukturni projekat Prinudne uprave ... što dalje implicira da se ništa krucijalno u planiranju grada neće menjati kako optimistično i nerealno nedeljama predstavljaš.2012":3s811mmu je napisao(la):nadam se da je ovo poslednje nedelo koje je ostalo iza ovih "stručnjaka".
Kakvo "poslednje nedelo" kada se ti ljudi više ne pitaju. Pita se nova ekipa.
Каква је то "кривина смрти"? Не познајем тај део града, дај неку слику.2012":2c35luka je napisao(la):Gledam ovu petlju :roll: koliko je rizicna, ali u Tokiju je tesko naci prostor pa me ne cudi i ovakva egzibicija,ali kod nas tramvajska krivina na petlji Radnicka je za vristanje,,horor.Da li iko sme da se vozi tom trasom.. :kafa: Sojevremeno kada je otvarana pruga kod hipodroma,profesori sa gradjevinskog su je nazvali pruga smrti...a setimo se da je jednom tramvaj br.13 visio iznad vijadukta..
Ko je rekao da kukam? O čemu pričaš? Kuka neko drugi, ja samo primećujem da "novi" nisu zaustavili sve projekte "starih" kako se najavljivalo na sva zvona.Feanor":ecmr61n1 je napisao(la):Pa sta kukas onda za tender? Ja tebe ne razumem... Kao tender ovih novih, a alternativa je bila da ne bude nista ako ne tramvaj...