Jel mislis na one samostalne horizontalne rukohvate koje sam video vozivsi se sinoc na b.brdu. Nisu losi ali ih ima u svakom modulu po 1 kom sa obe strane sedista. dok kod ulaza gde i ima dosta prostora za stajanje nije bilo rukohvata.vucko":1qaohc00 je napisao(la):1506 dobio horizontalne sipke!!!
Sutra je sudnji dan!!!![]()
prostorni planer":1no3724s je napisao(la):I ja sam za da na svim linijama koje imaju sredjene sine idu caf-ovi, zato sam i napisao onaj komentar za 7-cu. Nervira me kada neki sebicni ljudi izmisljaju razne razloge da na neku liniju ne ide CAF, a samo prikriveno zele da se na liniji koju oni koriste samo voze u modernim tramvajima, a ostatak grada da ide u krsinama. Nisu samo NBG i Bulevar izdvojili pare za CAF, vec je zaduzen i ostatak grada i neka se oni krecu po celom gradu podjednako. Npr. u Bulevaru Mihajla Pupina prolaze uglavnom noviji autobusi, a u nekim delovima grada nema mladjeg autobusa od 6-7 godina starosti. Dokle vise diskriminacija nekih naselja?
Cuburac93":1vgorzci je napisao(la):jel ima neko red voznje CAF-a za liniju 13
1111":ictnf6rk je napisao(la):Cuburac93":ictnf6rk je napisao(la):jel ima neko red voznje CAF-a za liniju 13
Написао сам горе да ради на двосменцима (5/13 и 11/13), дакле иде иза Катица 348, односно 372.![]()
Po meni su ok, ne specijalno lepe ali ni ruzne. Kao sto rekoh svaka od sipki je ustvari zaseban element koji je prikacen za plafon a ne za susedne vertikalne sipke kako je obicaj kod nas.dziggy":2fn7xpyx je napisao(la):Kako izgledaju te sipke, kao dvocevka auspuh na jugu ili kulturno ukopljeno?
Cuburac93":3qu0cnno je napisao(la):Ja sam danas cekao CAF-a kod starog đerma i CAF-a nije bilo on je trebao da ostavri polazak u 22:23 ali ni C od CAF-a
nombre":ilr68c5c je napisao(la):Bilo bi dobro da grad naruci novu turu tramvaja pre pocetka izgradnje metroa, jer kada pocne izgradnja sve pare ce ici na njega.
Jel novih 50 (kako se spominjalo) znaci i novi konkurs, ili ce biti CAF?
vucko":2wbd4bkt je napisao(la):nombre":2wbd4bkt je napisao(la):Bilo bi dobro da grad naruci novu turu tramvaja pre pocetka izgradnje metroa, jer kada pocne izgradnja sve pare ce ici na njega.
Jel novih 50 (kako se spominjalo) znaci i novi konkurs, ili ce biti CAF?
Od kojih para kume,grad nece ni finansirati metro vec skoro sve republika.Zaboravi na tih 50 cafova,to je predizborna patka.
solecar":hdvx34g2 je napisao(la):Da li je moguće uopšte da se CAF - ovi koriste na bilokojoj liniji koja okreće kod TC Banjica , zbog samog položaja i veličine okretnice , jer sam ranije čuo , a to još nisam video da li je i urađeno , da mora da se prepravlja okretnica u bloku 45 jer CAF ima problem da se tamo okrene.
omega":4rjlsqqd je napisao(la):solecar":4rjlsqqd je napisao(la):Da li je moguće uopšte da se CAF - ovi koriste na bilokojoj liniji koja okreće kod TC Banjica , zbog samog položaja i veličine okretnice , jer sam ranije čuo , a to još nisam video da li je i urađeno , da mora da se prepravlja okretnica u bloku 45 jer CAF ima problem da se tamo okrene.
Kako to misliš da CAF ima problema da se okrene u bloku 45? Pa tu se okreće već tri i po meseca!