Jel mislis na one samostalne horizontalne rukohvate koje sam video vozivsi se sinoc na b.brdu. Nisu losi ali ih ima u svakom modulu po 1 kom sa obe strane sedista. dok kod ulaza gde i ima dosta prostora za stajanje nije bilo rukohvata.vucko":1qaohc00 je napisao(la):1506 dobio horizontalne sipke!!!
Sutra je sudnji dan!!!
prostorni planer":1no3724s je napisao(la):I ja sam za da na svim linijama koje imaju sredjene sine idu caf-ovi, zato sam i napisao onaj komentar za 7-cu. Nervira me kada neki sebicni ljudi izmisljaju razne razloge da na neku liniju ne ide CAF, a samo prikriveno zele da se na liniji koju oni koriste samo voze u modernim tramvajima, a ostatak grada da ide u krsinama. Nisu samo NBG i Bulevar izdvojili pare za CAF, vec je zaduzen i ostatak grada i neka se oni krecu po celom gradu podjednako. Npr. u Bulevaru Mihajla Pupina prolaze uglavnom noviji autobusi, a u nekim delovima grada nema mladjeg autobusa od 6-7 godina starosti. Dokle vise diskriminacija nekih naselja?
Cuburac93":1vgorzci je napisao(la):jel ima neko red voznje CAF-a za liniju 13
1111":ictnf6rk je napisao(la):Cuburac93":ictnf6rk je napisao(la):jel ima neko red voznje CAF-a za liniju 13
Написао сам горе да ради на двосменцима (5/13 и 11/13), дакле иде иза Катица 348, односно 372.
Po meni su ok, ne specijalno lepe ali ni ruzne. Kao sto rekoh svaka od sipki je ustvari zaseban element koji je prikacen za plafon a ne za susedne vertikalne sipke kako je obicaj kod nas.dziggy":2fn7xpyx je napisao(la):Kako izgledaju te sipke, kao dvocevka auspuh na jugu ili kulturno ukopljeno?
Cuburac93":3qu0cnno je napisao(la):Ja sam danas cekao CAF-a kod starog đerma i CAF-a nije bilo on je trebao da ostavri polazak u 22:23 ali ni C od CAF-a
nombre":ilr68c5c je napisao(la):Bilo bi dobro da grad naruci novu turu tramvaja pre pocetka izgradnje metroa, jer kada pocne izgradnja sve pare ce ici na njega.
Jel novih 50 (kako se spominjalo) znaci i novi konkurs, ili ce biti CAF?
vucko":2wbd4bkt je napisao(la):nombre":2wbd4bkt je napisao(la):Bilo bi dobro da grad naruci novu turu tramvaja pre pocetka izgradnje metroa, jer kada pocne izgradnja sve pare ce ici na njega.
Jel novih 50 (kako se spominjalo) znaci i novi konkurs, ili ce biti CAF?
Od kojih para kume,grad nece ni finansirati metro vec skoro sve republika.Zaboravi na tih 50 cafova,to je predizborna patka.
solecar":hdvx34g2 je napisao(la):Da li je moguće uopšte da se CAF - ovi koriste na bilokojoj liniji koja okreće kod TC Banjica , zbog samog položaja i veličine okretnice , jer sam ranije čuo , a to još nisam video da li je i urađeno , da mora da se prepravlja okretnica u bloku 45 jer CAF ima problem da se tamo okrene.
omega":4rjlsqqd je napisao(la):solecar":4rjlsqqd je napisao(la):Da li je moguće uopšte da se CAF - ovi koriste na bilokojoj liniji koja okreće kod TC Banjica , zbog samog položaja i veličine okretnice , jer sam ranije čuo , a to još nisam video da li je i urađeno , da mora da se prepravlja okretnica u bloku 45 jer CAF ima problem da se tamo okrene.
Kako to misliš da CAF ima problema da se okrene u bloku 45? Pa tu se okreće već tri i po meseca!