Šta je novo?

Tramvaji

Jbg morali su pre nego sto su kupili te cafove prvom da srede malo sine .Ovako je stvarno skroz bezveze ali sta da se radi

I ja sam za da na svim linijama koje imaju sredjene sine idu caf-ovi, zato sam i napisao onaj komentar za 7-cu. Nervira me kada neki sebicni ljudi izmisljaju razne razloge da na neku liniju ne ide CAF, a samo prikriveno zele da se na liniji koju oni koriste samo voze u modernim tramvajima, a ostatak grada da ide u krsinama. Nisu samo NBG i Bulevar izdvojili pare za CAF, vec je zaduzen i ostatak grada i neka se oni krecu po celom gradu podjednako. Npr. u Bulevaru Mihajla Pupina prolaze uglavnom noviji autobusi, a u nekim delovima grada nema mladjeg autobusa od 6-7 godina starosti. Dokle vise diskriminacija nekih naselja?

vucko":1qaohc00 je napisao(la):
1506 dobio horizontalne sipke!!!

Sutra je sudnji dan!!! :grand:
Jel mislis na one samostalne horizontalne rukohvate koje sam video vozivsi se sinoc na b.brdu. Nisu losi ali ih ima u svakom modulu po 1 kom sa obe strane sedista. dok kod ulaza gde i ima dosta prostora za stajanje nije bilo rukohvata.

Inace kaf ide savrseno trasom od zeleznicke stanice do okretnice na b.brdu, kao da lebdi na sinama :) Najava stanica radi perfektno samo sa jednom najavom i jednom kada se stane nema one druge sto je ranije smetala. Displej unutra takodje radi sve bas kako treba sem mozda jok koje sipke horizontalne

prostorni planer":1no3724s je napisao(la):
I ja sam za da na svim linijama koje imaju sredjene sine idu caf-ovi, zato sam i napisao onaj komentar za 7-cu. Nervira me kada neki sebicni ljudi izmisljaju razne razloge da na neku liniju ne ide CAF, a samo prikriveno zele da se na liniji koju oni koriste samo voze u modernim tramvajima, a ostatak grada da ide u krsinama. Nisu samo NBG i Bulevar izdvojili pare za CAF, vec je zaduzen i ostatak grada i neka se oni krecu po celom gradu podjednako. Npr. u Bulevaru Mihajla Pupina prolaze uglavnom noviji autobusi, a u nekim delovima grada nema mladjeg autobusa od 6-7 godina starosti. Dokle vise diskriminacija nekih naselja?

Evo dva primera na forumu koji to govore a ne voze se 7-micom: zidar iz Madrida i ja koji se nisam nijednom još provozao CAF-om jer mi 7 retko zatreba. Unifikacija, a ne cirkus. I onaj ko se otežano kreće da može da računa na CAF, da eventualno proppusti jedan srednjepodni tramvaj. Idealno je da idu samo na 7 i 12, ali da bi se pokrili i Voždovac i Dorćol, može na 10, na primer

Za sad nema, ali slaćemo mail pa će postaviti, i to i nove redove vožnje za linije koje se usklađuju sa vozom

Cuburac93":1vgorzci je napisao(la):
jel ima neko red voznje CAF-a za liniju 13

Написао сам горе да ради на двосменцима (5/13 и 11/13), дакле иде иза Катица 348, односно 372. ;)

Bilo bi dobro da grad naruci novu turu tramvaja pre pocetka izgradnje metroa, jer kada pocne izgradnja sve pare ce ici na njega.
Jel novih 50 (kako se spominjalo) znaci i novi konkurs, ili ce biti CAF?

1111":ictnf6rk je napisao(la):
Cuburac93":ictnf6rk je napisao(la):
jel ima neko red voznje CAF-a za liniju 13

Написао сам горе да ради на двосменцима (5/13 и 11/13), дакле иде иза Катица 348, односно 372. ;)

svaka cast, ali za ljude koji idu svaki dan b.brdo-nbgd bi bilo lepo da neko izvuce red voznje i bold-uje polaske za CAF na 13-ci? bilo bi lepo :kk:

Po treći put ponavljam, video sam lično kada je CAF pri testiranju obišao krug oko Slavije i o tome ovde pisao. Desetak dana kasnije je bila iz nekog razloga zatvorena Resavska i išao je na liniji 7 preko Slavije sa putnicima kao i svi ostali tramvaji.

Ja sam danas cekao CAF-a kod starog đerma i CAF-a nije bilo on je trebao da ostavri polazak u 22:23 ali ni C od CAF-a

dziggy":2fn7xpyx je napisao(la):
Kako izgledaju te sipke, kao dvocevka auspuh na jugu ili kulturno ukopljeno?
Po meni su ok, ne specijalno lepe ali ni ruzne. Kao sto rekoh svaka od sipki je ustvari zaseban element koji je prikacen za plafon a ne za susedne vertikalne sipke kako je obicaj kod nas.

Cuburac93":3qu0cnno je napisao(la):
Ja sam danas cekao CAF-a kod starog đerma i CAF-a nije bilo on je trebao da ostavri polazak u 22:23 ali ni C od CAF-a

Rekao ti je čovek da su dvosmenci

nombre":ilr68c5c je napisao(la):
Bilo bi dobro da grad naruci novu turu tramvaja pre pocetka izgradnje metroa, jer kada pocne izgradnja sve pare ce ici na njega.

Od kojih para kume,grad nece ni finansirati metro vec skoro sve republika.Zaboravi na tih 50 cafova,to je predizborna patka.

Da li je moguće uopšte da se CAF - ovi koriste na bilokojoj liniji koja okreće kod TC Banjica , zbog samog položaja i veličine okretnice , jer sam ranije čuo , a to još nisam video da li je i urađeno , da mora da se prepravlja okretnica u bloku 45 jer CAF ima problem da se tamo okrene.

vucko":2wbd4bkt je napisao(la):
nombre":2wbd4bkt je napisao(la):

Od kojih para kume,grad nece ni finansirati metro vec skoro sve republika.Zaboravi na tih 50 cafova,to je predizborna patka.

Samodoprinos, Vucko, samo samodoprinos! :grand:

solecar":hdvx34g2 je napisao(la):
Da li je moguće uopšte da se CAF - ovi koriste na bilokojoj liniji koja okreće kod TC Banjica , zbog samog položaja i veličine okretnice , jer sam ranije čuo , a to još nisam video da li je i urađeno , da mora da se prepravlja okretnica u bloku 45 jer CAF ima problem da se tamo okrene.

Kako to misliš da CAF ima problema da se okrene u bloku 45? Pa tu se okreće već tri i po meseca!

omega":4rjlsqqd je napisao(la):
solecar":4rjlsqqd je napisao(la):

Kako to misliš da CAF ima problema da se okrene u bloku 45? Pa tu se okreće već tri i po meseca!

Morala je da se radi rekonstrukcija okretnice , tako su pričali na TV , da bi mogao CAF da se okreće. Da li je to i urađeno , ne znam , nisam svraćao tamo.

Реконструкција је рађена још почетком 2010. Тада је сређено све.

Vrh