Šta je novo?

Tramvaji

немо' се љутите, али ја сам ипак скептичан поводом свега тога. опште је познато чишћење графита на возилима јавног превоза у Београду

Naravno, nabaviće neka sredstva koja koštaju ko zna koliko za katice i švajcarce.

Godinu dana im nudim svoju hemiju, bezbroj dopisa sam poslao, radio prezenaciju u garaži Dorćol, dobio od komisije najbolje ocene, poslao komplet dokumentaciju za učešće u javnim nabavkama..i opet ne zovu.
Da li je moguće da im je bitniji strani proizvod od odličnog sredstva koje se pravi u Novom Sadu?

moravac ako ti je za ikakvu utehu nikoleta je najavila tender za hemiju.

@Moravac

daj da prijavimo tvoju hemiju kod mene u Madridu pa da im je valjamo kao spansku :D

A Spancima cemo da prodajemo srpsku, isto i ovde ide sa "tenderima" :cool:

Ma kakva hemija kakvi bakraci, skine se vodenom smiglom pazljivo da farbe, i lepo ispolira, to je to.. U zavisnosti od vrste farbe kojom je radnjen mozda moze i pod pritiskom, ali ne bih se kladio u to :)

Joj što je lep švajcarac mislim 654 ako nisam zaboravio broj, jedini je koji ima sjajnu zelenu farbu i još uvek mu stoje logotipi BVB-a i enterijer je preuredan, da nije to onaj jedan što su nam ga poslednjeg poslali? Kada bi ih sve farbali sjajno i polirali, bilo bi divno

Uglavnom svi ti koji imaju bvb oznake su jos u dobrom stanju. Ima i jedna nova prikolica sa bvb

Наравно, морао је да дође трам од 2.3 милке евра да би скапирали како се уклања графит, као и чињеница да је литар хемикалије јефтинији од литра фарбе.

jlaki":1v3066so je napisao(la):
Joj što je lep švajcarac mislim 654 ako nisam zaboravio broj, jedini je koji ima sjajnu zelenu farbu i još uvek mu stoje logotipi BVB-a i enterijer je preuredan, da nije to onaj jedan što su nam ga poslednjeg poslali? Kada bi ih sve farbali sjajno i polirali, bilo bi divno
Ја сам пре неки дан ушао у један такав на линији 7. Улазим ја и гледам :rolleyes: шта је са овим трамвајем?? Тек касније сам схватио да је ненормално чист и очуван, само је имао један потпис у приколици. И ко год да је ушао у њега рекао је "Шта је јбт са овим трамвајем?" :laugh:

novi svajcarac je odlican evo i slike u prikolici

Сад се још све сија али брзо ће га ГСПова небрига и неодржавање унаказти као и остале.

Матеја Бељан":1srs09vu je napisao(la):
Što bi ga i čuvali kad će ga za koju godinu iseći
Зашто ће за коју годину исећи овако леп и очуван трамвај? :rolleyes:
Иначе у 1502 не ради најава станица и коначно су се сетили да упале грејање! Пре неки дан сестра се смрзла од Устаничке до Цветка јер је возач сомина укључио хлађење, а не грејање! :bash: :bash:

ma pajser neki, ja danas kad sam cekao CAF-a kod pravnog cuo dok je vozacica pricala sa nekim 100% majstorom rekla je da joj se pojavljuje neko obavestenje da se proveri grejanje tako nesto i + je izasla kod vuka da menja skretnicu

Wile E. Coyote":pmvk025w je napisao(la):
Somi303":pmvk025w je napisao(la):
Зашто ће за коју годину исећи овако леп и очуван трамвај?
Зато што је то ГСП. :blah:
Па добро јесте то ГСП, али трам је очуван!! :rolleyes: :bash: :bash:
И јел постоји у БГ-у нека скретница која се мења без изласка напоље и како то функционише? :D

Pa ono kad vidiš sevanje munja na pantografu, e tako se menja skretnica. Nekim kratkim spojem koliko sam ja shvatio se signalizira da se šina okrene. Primitivno u svakom slučaju

Матеја Бељан":3bavjq7e je napisao(la):
Što bi ga i čuvali kad će ga za koju godinu iseći

Šta za koju godinu, 30 tramvaja nije dovoljno za Beograd, Španci neće sve zameniti. Treba anm još dva puta toliko, a do tad treba barem te Švajcarce čuvati.

Zanimljivost, dolazili mi neki Nemci i Engleskinja i Poljak preko kaučsurfinga, svi su mislili da je zeleni tramvaj najstariji pošto je tako retro :D

jlaki":3gmywe5f je napisao(la):
Pa ono kad vidiš sevanje munja na pantografu, e tako se menja skretnica. Nekim kratkim spojem koliko sam ja shvatio se signalizira da se šina okrene. Primitivno u svakom slučaju
Па зашто је онда тета из КАФ-а морала да излази? :rolleyes:

Vrh