Ја сам пре неки дан ушао у један такав на линији 7. Улазим ја и гледам шта је са овим трамвајем?? Тек касније сам схватио да је ненормално чист и очуван, само је имао један потпис у приколици. И ко год да је ушао у њега рекао је "Шта је јбт са овим трамвајем?" :laugh:jlaki":1v3066so je napisao(la):Joj što je lep švajcarac mislim 654 ako nisam zaboravio broj, jedini je koji ima sjajnu zelenu farbu i još uvek mu stoje logotipi BVB-a i enterijer je preuredan, da nije to onaj jedan što su nam ga poslednjeg poslali? Kada bi ih sve farbali sjajno i polirali, bilo bi divno
Зашто ће за коју годину исећи овако леп и очуван трамвај?Матеја Бељан":1srs09vu je napisao(la):Što bi ga i čuvali kad će ga za koju godinu iseći
Зато што је то ГСП. :blah:Somi303":38j4wdpj je napisao(la):Зашто ће за коју годину исећи овако леп и очуван трамвај?
Па добро јесте то ГСП, али трам је очуван!! :bash: :bash:Wile E. Coyote":pmvk025w je napisao(la):Зато што је то ГСП. :blah:Somi303":pmvk025w je napisao(la):Зашто ће за коју годину исећи овако леп и очуван трамвај?
Матеја Бељан":3bavjq7e je napisao(la):Što bi ga i čuvali kad će ga za koju godinu iseći
Па зашто је онда тета из КАФ-а морала да излази?jlaki":3gmywe5f je napisao(la):Pa ono kad vidiš sevanje munja na pantografu, e tako se menja skretnica. Nekim kratkim spojem koliko sam ja shvatio se signalizira da se šina okrene. Primitivno u svakom slučaju