kopmania
Advanced
- Učlanjen(a)
- 02.09.2010.
- Pohvaljen
- 2.543
Иди на www.dodaj.rs па на choose file и када се слика аплоудује, узми линк где имаш [ img ] [ / img] између. Ако је то био проблем
ja sam danas to video...i nije me zacudilo,cekao sam dan kad cu to videti..samo je pitanje kad ce da osvane grafit na tramvaju..nisam protiv grafita..ali stv ne bih voleo da vidim cafonju izvrljanog..ako im se dopusti ovaj mali tag..samo ce nastaviti da unistavaju.. a ako su to uradili na liniji koja ide kroz sam centar,sta ce biti sa tramvajima na perfiriji kad ih uveduSomi303":3cuhtvad je napisao(la):На жалост видео сам тај таг -.- Али на сву срећу веома је мали и вероватно је урађен на некој окретници. Пише "SEE!" белим спрејом
Wile E. Coyote":2u9cdkvq je napisao(la):...па како одоше, процветаше... :kafa:
Тешко је рећи шта је њихов а шта наш менталитет. Како год, они су тамо где су, а ми смо ту где смо.trialin":3s2kvhwm je napisao(la):Wile E. Coyote":3s2kvhwm je napisao(la):...па како одоше, процветаше... :kafa:
Ostao je njihov mentalitet razmisljanja,egoizam pojedinca,nebriga o svojoj okolini ,zivot kao u kasabi.Nije kao Germanski gde pojedinac brine o opstem dobru :kafa: