Šta je novo?

Tramvaji

Иди на www.dodaj.rs па на choose file и када се слика аплоудује, узми линк где имаш [ img ] [ / img] између. Ако је то био проблем :)

Ја искрено нисам видео тај графит :D :p А задњи модул на 1502 шкрипи и испушта звук једнак неком стругању, као да поскакује са шина док кочи. И могу да потврдим пуцкетање у четвртом модулу који виси, и возач не да не зна да вози КАФ-а него немам речи, набада на кочницу као манијак. И стварно фале хоризонталне као и вертикалне шипке у неким деловима, неки људи су се наслањали на пластику између прозора :rolleyes:

На жалост видео сам тај таг -.- Али на сву срећу веома је мали и вероватно је урађен на некој окретници. Пише "SEE!" белим спрејом :rolleyes:

Somi303":3cuhtvad je napisao(la):
На жалост видео сам тај таг -.- Али на сву срећу веома је мали и вероватно је урађен на некој окретници. Пише "SEE!" белим спрејом :rolleyes:
ja sam danas to video...i nije me zacudilo,cekao sam dan kad cu to videti..samo je pitanje kad ce da osvane grafit na tramvaju..nisam protiv grafita..ali stv ne bih voleo da vidim cafonju izvrljanog..ako im se dopusti ovaj mali tag..samo ce nastaviti da unistavaju.. :( a ako su to uradili na liniji koja ide kroz sam centar,sta ce biti sa tramvajima na perfiriji kad ih uvedu

Imam jedno pitanje. Pošto je dugme za otvaranje vrata senzorsko na Cafu (nije ni "tač skrin"), da li će biti problema kada ljudi budu imali rukavice ? Pošto primera radi na iPhone-u radi ekran samo sa prstima.

Ja mislim da mora da se uspostavi strujno kolo na tom tasteru za otvaranje vrata. Tako da bi bilo logicno da ne moze sa rukavicama.

Ulovio sam jutros 1502 i uspeo sam da uslikam grafit. :rant:
2cmvls5.jpg

Dobar dio radnika u gsp cast izuzetcima do podne mrzi sebe a od podne cjeli svjet :kafa:

Ja ne mogu da verujem da ovaj grafit danima stoji i da niko iz GSP-a ne reaguje. Da li im je potreban savet čime se skidaju grafiti sa ovakve podloge???

Koliko covek mora da bude bolestan da ovakve stvari radi na novim tramvajima??

Ovo se skida sa naj običnijim šmrkom sa visokim pritiskom,ali očigledno ima da se da 90milki za tram,a nema za šmrk sa pijace ili imaju jedan sexsualni problem (boli ih ona stvar za tram) :grand: :rant:

па стварно претерују више у свом немару. треба под хитно отпустити све који су задужени за чишћење трамваја и то одмах. о овог што је нацртао треба га ухватити и дати му да полиже тај графит. стварно нема смисла :bash:

Cek da vidite kako ce da vam izvrljaju vagone od Metroa kad ga budete pustili u funkciju 2017,ima da budu gori od Beovoza.To je stvar nekulture nisu dzabe bili Turci ovde 500 godina :/

ovo sam poslao Nikoleti da vidim sta ce reci jer ovo je krajnje izivljavanje sta nam rade :o

Wile E. Coyote":2u9cdkvq je napisao(la):
...па како одоше, процветаше... :kafa:

Ostao je njihov mentalitet razmisljanja,egoizam pojedinca,nebriga o svojoj okolini ,zivot kao u kasabi.Nije kao Germanski gde pojedinac brine o opstem dobru :kafa:

posto je vucko vec poslao Nikoleti ja sam izbrisao svoj post da ne bi bilo dupliranja Ocekujem da ce se to srediti

Dare,nisam poslao Nikoleti.samo postavih na temu o CAF-u na gsp forumu.Cimam se oko trola i ponekog busa.Za CAF-a nek se cimaju drugi,ja imam licni animozitet ka njemu ;)

trialin":3s2kvhwm je napisao(la):
Wile E. Coyote":3s2kvhwm je napisao(la):
...па како одоше, процветаше... :kafa:

Ostao je njihov mentalitet razmisljanja,egoizam pojedinca,nebriga o svojoj okolini ,zivot kao u kasabi.Nije kao Germanski gde pojedinac brine o opstem dobru :kafa:
Тешко је рећи шта је њихов а шта наш менталитет. Како год, они су тамо где су, а ми смо ту где смо. :(

Vucko to mu dodje isto Nikoleta predpostavljam da prati teme na forumu predpostavljam da je videla i mislim da ce se to resiti mada ni ja nesto puno nevolim caf al ipak smatram da je ruzno to sto rade oni iz GSPa prstom ne mrdaju ni oko novih vozila a kamoli oko starih i to mi se ne dopada

Sto se tice uopsteno oko problema mislim da bi doslo vreme da se zalimo inspekciji jer od GSP-a nema nikakvih koristi jednostavno staviti sliku i neki mali tekst i to im poslati pa ako bi ikako inspekcija mogla da drmne GSP po dzepu onda ce biti ko bubice

па шта мислиш шта ради ЦСИ? али џабе, они и даље терају по своме

Vrh