Šta je novo?

Tramvaji

@Novi 011.Pa, rekao bih da su im stigli rezervni delovi i za karoseriju..verovatno jako velika pošiljka tankerom i sl. ;) s obzirom da očekuju svakodnevna češanja.. :kafa:

NOVI 011":7l3k4gdg je napisao(la):
Juče sam video 1504 i nema vidljivog oštećenja na prednjoj masci. Ili su je prefarbali za dan ili nije tako smrtno ranjen kao što su preneli mediji :kk:

Скинуто са 1501. Очерупаће га дог не буде био поправљен. :rolleyes:

Stara dobra praksa! Eto sreće u nesreći, 1501 sad može opušteno da se koristi za te stvari

Kaze na SSC forumu jedan clan kome verujem da je belim sprejem overen 1502 ako sam ga dobro razumeo.Sa spoljne strane.Pocelo je...

Ja tek sada vidim da su obavezno nešto omašili!

Font broja je premali i treba biti boldiran. Font za slova je odličan samo da je malo veći :kk: Takav unificirani font treba da bude zaštitni znak svih vozila gsp-a a ne samo ovih 30 tramvaja.

Ali dobro da ne hejtujem popraviće oni to. Još kad bi kupili sledeću turu od 60ak Kafkovih drugara onda bi konačno mogli da najbolje Katice vratimo u originalno stanje i da ih stavimo na 2, a preostale Švajcarce da obnovimo i stavimo na 3. Sve ostale linije da govore Español ;)

Nekako mi dvojka "leži" za Katice a trojka za Švajcarce.

1111":337pk110 je napisao(la):
Мислио је на трамвај Ђуро Ђаковић, тип ТМК-1Б, који труне, уместо да се среди и сачува за музеј, који ћемо једног дана, надам се, имати. :mad:
Управо тако. Да буде још јасније, да додам да је надимак том трамвају "бик".
stf":337pk110 je napisao(la):
Критика за унутрашње дисплеје не стоји, са свим су јасни и шитљиви.
Па ако су ШИТЉИВИ, стоји ли или не критика? :lol:

Da je srece da imamo vise T-4, pa da oni idu na 2.

T4 na spoljnjem krugu dvojke, a mali bazelski sindler na unutrasnjem! :D

Wile E. Coyote":1cdw9xcr je napisao(la):
stf":1cdw9xcr je napisao(la):
Критика за унутрашње дисплеје не стоји, са свим су јасни и шитљиви.
Па ако су ШИТЉИВИ, стоји ли или не критика? :lol:
:lool:

vucko":ief5lhtr je napisao(la):
Kaze na SSC forumu jedan clan kome verujem da je belim sprejem overen 1502 ako sam ga dobro razumeo.Sa spoljne strane.Pocelo je...

Ne , ne samo to ne!

Obavezno staviti antivandalski premaz na karoseriju, stakla i unutrašnjost. Mene iskreno najviše brine unutrašnjost jer bez obzira na kamere nekim delikventima ni govnjiva motka ne pomaže.

Još kad MASEL krene da razapinje ribarske mreže preko prozora ma divota jedna. :blah:

Apelujem na gradsku vlast da ne dozvoli lepljenje reklama po novim tramvajima već da kupi elektronske bilborde koji bi se instalirali na donji deo karoserije kao što to London radi sa autobusima.

Elektronski LED bilbord može da prikazuje brdo reklama po sekvencama. Tako mogu mnogo više da zarade od reklama zbog toga što mogu da imaju više mušterija od jednom. Jesu manji ali pošto su pokretni pravi su "eye catcher-i" i eto ti mušterija za ono što se reklamira. Usput ulepšava grad jer se na modernim vozilima digitalni format uklapa savršeno. Zbog samih LED ekrana grad izgleda moderno i "sooo 21. century".

LED bilbordi su znatno skuplji od bilo koje metode lepljenja ali se jako brzo isplate zbog mogućnosti simultanog reklamiranja za više kompanija koje žele da se reklamiraju. LED troši znatno manje struje tako da potrošnja energije nije problem.

Као прво, боље да масел разапне "рибарску мрежу" јер кад се уради графит преко ње њеним скидањем се скида и графит плус штити боју и каросерију трамваја. :)
Као друго, не дај боже да ГСП "накачи" те ЛЕД дисплеје! Сви смо сведоци да ГСП не може да одржава ни оне дисплеје који показују линију и замисли на шта би само личио КАФ кад би ГСП онако "мушки" окачио тај дисплеј :rolleyes: :bash:

vucko":1xnyisa3 je napisao(la):
To se toliko lako sredjuje, da meni nikako nije jasno zasto vozovi i tramvaji voze prekriveni grafitima... U svakom slucaju ovo moze svaki dokon penzioner sa malo alata da sanira da bude ko novo.

Somi303":2vz5tzqj je napisao(la):
Као прво, боље да масел разапне "рибарску мрежу" јер кад се уради графит преко ње њеним скидањем се скида и графит плус штити боју и каросерију трамваја. :)
Као друго, не дај боже да ГСП "накачи" те ЛЕД дисплеје! Сви смо сведоци да ГСП не може да одржава ни оне дисплеје који показују линију и замисли на шта би само личио КАФ кад би ГСП онако "мушки" окачио тај дисплеј :rolleyes: :bash:

Ma samo da neko počne da "lupa packe" GSP-u pa će da budu nežni kao pero.

Ma za održavanje nije kriv GSP već lenja inspekcija. :kafa:

Takvo divljaštvo se da brzo dovesti u red samo ako se hoće.

vucko":1rbdlcwt je napisao(la):

Potvrdjujem jel sam ga video, izvrljan je zadnji levi deo jeste mali poptis ali ruzno.

A šta su učinili svi koji su na ovoj temi toliko pisali o žvrljotini na CAF-u GB 1502 da ista bude uklonjena ??
Kukanje neće nikada pomoći, uradite nešto konkretno.
Više vremena ste uložili u kucanje postova nego što bi vam trebalo da obavite jedan običan telefonski poziv inspekciji, koja bi naredila GSP-u da ukloni grafit.

GSP da ukloni grafit ??? Pa dobićemo šarenilo od CAF-a kao na švajcarcima. Svako farbanje nova zelena boja...

Nećemo dobiti šarenilo, tramovi su Đilasov izborni adut.

Nazalost to je istina,imam i sliku,ali imam i problema sa postavljanjem iste...zalosno... i da usput pozdrav svima,nov sam ovde,doduse vec 2 godine pratim forum ali ono... :) :vops:

Vrh