NOVI 011":7l3k4gdg je napisao(la):Juče sam video 1504 i nema vidljivog oštećenja na prednjoj masci. Ili su je prefarbali za dan ili nije tako smrtno ranjen kao što su preneli mediji :kk:
Управо тако. Да буде још јасније, да додам да је надимак том трамвају "бик".1111":337pk110 je napisao(la):Мислио је на трамвај Ђуро Ђаковић, тип ТМК-1Б, који труне, уместо да се среди и сачува за музеј, који ћемо једног дана, надам се, имати.
Па ако су ШИТЉИВИ, стоји ли или не критика? :lol:stf":337pk110 je napisao(la):Критика за унутрашње дисплеје не стоји, са свим су јасни и шитљиви.
:lool:Wile E. Coyote":1cdw9xcr je napisao(la):Па ако су ШИТЉИВИ, стоји ли или не критика? :lol:stf":1cdw9xcr je napisao(la):Критика за унутрашње дисплеје не стоји, са свим су јасни и шитљиви.
vucko":ief5lhtr je napisao(la):Kaze na SSC forumu jedan clan kome verujem da je belim sprejem overen 1502 ako sam ga dobro razumeo.Sa spoljne strane.Pocelo je...
To se toliko lako sredjuje, da meni nikako nije jasno zasto vozovi i tramvaji voze prekriveni grafitima... U svakom slucaju ovo moze svaki dokon penzioner sa malo alata da sanira da bude ko novo.vucko":1xnyisa3 je napisao(la):Kaze na SSC forumu jedan clan kome verujem da je belim sprejem overen 1502 ako sam ga dobro razumeo.Sa spoljne strane.Pocelo je...
Somi303":2vz5tzqj je napisao(la):Као прво, боље да масел разапне "рибарску мрежу" јер кад се уради графит преко ње њеним скидањем се скида и графит плус штити боју и каросерију трамваја.
Као друго, не дај боже да ГСП "накачи" те ЛЕД дисплеје! Сви смо сведоци да ГСП не може да одржава ни оне дисплеје који показују линију и замисли на шта би само личио КАФ кад би ГСП онако "мушки" окачио тај дисплеј :bash:
vucko":1rbdlcwt je napisao(la):Kaze na SSC forumu jedan clan kome verujem da je belim sprejem overen 1502 ako sam ga dobro razumeo.Sa spoljne strane.Pocelo je...