Šta je novo?

Tramvaji

треба га линчовати и самлети му аутомобил, да буде за пример другима који крену да праве такве идиотлуке

Duda Ivković da pozavidi - 3 od 3.

Kuj omaši Španca, nek jede govanca!

Ја сам лепо причао када је стигао 1501 да треба жртвовати једног бика Зевсу.

Tramvaj nije mnogo oštećen tako da će se već sutra naći na ulicama što znači : počinje puštanje u rad isčešanih tramvaja,malo polomljenih,malo ižvrljanih,stvarno glupo da se popravlja dok se mnogo ne polomi... :notok: st*** :bash:

Wile E. Coyote":3bh6yn3g je napisao(la):
relja":3bh6yn3g je napisao(la):
I treći!

Španska serija.

:laugh:
Ниси у тренду, сад су турске серије ин.

Очекујемо извештаје о слупаним Гулерјуз Кобрама.

Turska serija će biti kada budemo kupili turske tramvaje i kada se budu slupali po redosledu garažnih brojeva. :D

Требали смо да тражимо овакве КАФ-ове :D
316415453_f88cc0159c.jpg

gas48503m.jpg

Somi303":kh519xbq je napisao(la):
Требали смо да тражимо овакве КАФ-ове :D
............
gas48503m.jpg

I onda nasm samo nam fali "Dimnjičar"...

Arnorian":12jtmnxo je napisao(la):
Ја сам лепо причао када је стигао 1501 да треба жртвовати једног бика Зевсу.
Бик је већ жртвован. Ено га труне у змијарнику. :rant:

Mislim da uopšte ne bi bio blam ako bi se tramvaji dodatno ojačali čeličnim branicima i napred i sa strane,moguće je to ispregovarati sa CAF fabrikom da se uklopi u dizajn vozila...jednostavno model za Balkan.. :kafa:

Јуче сам га коначно уловио.

Трам је одличан, али треба додати хоризонтале.
Критика за унутрашње дисплеје не стоји, са свим су јасни и шитљиви.
Критика за 2+2 распоред седишта, такође не стоји, из разлога које сам наводио.

Мислио је на трамвај Ђуро Ђаковић, тип ТМК-1Б, који труне, уместо да се среди и сачува за музеј, који ћемо једног дана, надам се, имати. :mad:

Juče sam video 1504 i nema vidljivog oštećenja na prednjoj masci. Ili su je prefarbali za dan ili nije tako smrtno ranjen kao što su preneli mediji :kk:

inače jedna informacija: MESAL FIRMA KOJA SE BAVI BRENDIRANJE(UNIŠTAVANJEM) VOZILA JE MOJOJ FIRM POSLALA PONUDU DA SE NADJE NA NOVIM TRAMVAJIMA,NOVIM TROLAMA.. TAKO DA ŠTO SU BILI LEPI BIL,SADA ĆE BITI OPET ŠARENI.... :notok:

Vrh