Šta je novo?

Tramvaji

nije moj :kum: njemu su odlozili obuku ali je jos na spisku za obuku za CAF-a

i da vas obavestim da moj kum vozi veoma dobro uopste nekrsi pravila

Igor":33y3ufna je napisao(la):
Po mom povratku sa NBG kod hajata u pravcu starog grada vozac CAF-a 1502 je pricao mobilnim telefonom par minuta pa kada je zavrsio razgovor sa jednim posle je presao na drugi mobili koji mu stoji na kontrolnoj tabli.

Par informacija:

1. Tramvajdžije imaju već duže vreme službene telefone na koje su obavezni da se javljaju, tako da cinkarenje ovog tipa je bespredmetno..

2. I u automobilu možeš razgovarati telefonom bitno je da su ti ruke slobodne zbog volana i menjača..

3. Tramvaj nema volan :p

@tačka 2, nije poenta da ti ruke budu slobodne jer tebi ne smeta telefoniranje fizički, nego sam razgovor smanjuje koncetraciju i fokus.

Znači konačno je viđen 1503 u akciji :) NAJZAD

Veliki Vracar":lesb749t je napisao(la):
Igor":lesb749t je napisao(la):
Po mom povratku sa NBG kod hajata u pravcu starog grada vozac CAF-a 1502 je pricao mobilnim telefonom par minuta pa kada je zavrsio razgovor sa jednim posle je presao na drugi mobili koji mu stoji na kontrolnoj tabli.

Par informacija:

1. Tramvajdžije imaju već duže vreme službene telefone na koje su obavezni da se javljaju, tako da cinkarenje ovog tipa je bespredmetno..

2. I u automobilu možeš razgovarati telefonom bitno je da su ti ruke slobodne zbog volana i menjača..

3. Tramvaj nema volan :p

Vodio je privatni razgovor a pritom je imao dva telefona i drugi je upotrebio odma posle prvog sigurno nisu oba za sluzbeni razgovor pogotovo ne u toku voznje ;) Razgovaranje u toku voznje je prekrsaj sem ukoliko se ne upotrebljava blutut ili nesto slicno.

Ne sme ni blutut da koristi tramvajdzija.Vec samo smeju za sluzbene razgovore.Nadam se da ce ga kazniti jer kao vozac CAF-a treba da bude za primer ostalima.I onako na svakoj okretnici imaju neko vreme koje cekaju polazak,za to vreme moze da obavi taj privatni razgovor.

E videh sinoć CAF kod Sajma oko 01:00,znači uskoro na 12 ili 13.. :)

И ја видех 1503 блиста :D А нека тета вози 1502 и замало да направи фреску од мене :laugh: али није она крива :cool:

Danas me je teta u 1502 vozila od početne stanice do cvetka 45min,ne znam da li je to normalno,al meni nije.... Inače dosta se trese dok se kreće nisam to očekivao. Ovo mi je prva vožna sa CAF. Inače čini mi se da kači beton dok prelazi raskrsnicu Bulevar Beogracka... :rolleyes:

zexland":1g11fdkf je napisao(la):
Ne bih da idem previse u off...

CAF tramvaji, Barcelona, Spanija - pre 15tak dana :p

68y78x.jpg

wrz292.jpg

244yxx0.jpg

33uesdc.jpg

e0268x.jpg

24v75ft.jpg

Da li cemo mi ovakva stajalista sa automatima za karte ikada imati u BG-u :rolleyes:
waosvq.jpg

igiv6r.jpg

25qqhip.jpg

Mani se iskreno ova kolor sema mnogo vise dopada nego ova nasa crveno-plava...tramvaji deluju mnogo modernije, savremenije i dizajn vise dolazi do izrazaja, ali dobro svako ima neko svoje vidjenje :)

Inace Barsa je ludilo ! Pozz :D

Slaem se sa tobom, definitvno los izbor boja, crvena, plava, bela, hm...nije li to moglo malo modernije i inovativnije...

Ова колор шема у Барси је много лепша и некако смирује, а кад видим нешто жуто или црвено код нас још кад помислим да унутрашњост цео дан ми иде уз к**** :|

Somi303":2yoev1cy je napisao(la):
Ова колор шема у Барси је много лепша и некако смирује, а кад видим нешто жуто или црвено код нас још кад помислим да унутрашњост цео дан ми иде уз к**** :|
Slazem se

Ove boje u barsi su slične kao u parizu
183903489_b749e5263e.jpg

ipak mi imamo jedinstvene boje.

Pa svaki tramvaj mora biti „kršten" na beogradskim ulicama, inače neće moći u raj! :laugh:

Vrh