jlaki":17ov7cuv je napisao(la):Koliko sam ja čuo, katica uopšte nije uradarila kafenog, samo mu je preranom promenom skretnice, a dok je zadnji deo kafenog još uvek bio na istoj, izbacio zadnji deo kafenog za šina, on proklizao i izudarao se po banderama itd. U međuvremenu je došao švajcarac iz drugog pravca i stao gde je stao, nije mogao dalje jer se čitav haos isprečio na putu.
ivicaDj":3mh3x2qh je napisao(la):Kad kreću tramvaji g.b. 1503 i 1505?
Za sve ljubitelje tramvaja posetite stranicu i lajkujte
http://www.facebook.com/#!/pages/Beogradski-tramvaj-Belgrade-tram/201589633243799
Slažem se,ali zašto nisu uzeli raspored od ČKD ili Švajcaraca??? :shok: to još uvek može da se ispravi lako..Delija":3r6vx86h je napisao(la):Јутрос сам се возио оном дуплом ремонтованом катицом од Вука до цветка за тачно 6 минута. Милина!
ПС: Стварно ми није јасно зашто су нам овако тесне кафоње. :notok: С обзиром на гужве код нас морали су да се воде логиком - што мање седишта а што више места за стајање и рукохвата.Надам се да ће се дозвати памети и мало раскомотити следеће гарнитуре које нам стигну.
:lol: :lol: vrlo, vrlo moguce!kopmania":20dnop2t je napisao(la):Nisam neki photoshopista al mi bilo dosadno pa mi pade ova ideja šta će se verovatno raditi u budućnosti
Nebojsa":1rfqu45i je napisao(la)::lol: :lol: vrlo, vrlo moguce!kopmania":1rfqu45i je napisao(la):Nisam neki photoshopista al mi bilo dosadno pa mi pade ova ideja šta će se verovatno raditi u budućnosti
To се зове и регенеративно кочење:rokitansky":1ailoz9y je napisao(la):Vracanje struje u mrezu generisane u troli i tramvaju prilikom kocenja (elektromagnetnim kocnicama?)/ Vrlo korisna stvar, ali kod nas mreza nije osposobljena za to.