ocigledno ga nisi duze vreme video......overili su i njega.Senke":17kl71lu je napisao(la):409zaffa":17kl71lu je napisao(la):nagradna igra: nađite jedan gsp tramvaj koji nije išaran spolja ili iznutra
Hteo sam vec da napomenem na ovo. Koliko zapravo nisu uopste ubrzali saobracaj na Bulevaru prebacivanjem sina u sredinu. Koliko se vremena ustedi na ta rekonstruisana 2.5 km, isto toliko se izgubi na ovom semaforu. Bulevar ce biti funkcionalan, tek kad ga prosire do kraja, ovako su samo bacili pare.Vucko":17kl71lu je napisao(la):Cesta slika,zastoj tramvaja kod cvetka u pravcu ka ustanickoj jer se nagomilaju na prelasku sa sredine ulice na stranu.
Bio sam nekoliko dana u Bukurestu i nisam video te nove tramvaje. Jedino ako ih nisu povukli za praznike iz nekog razloga..... posto su bas svi isti,ovako beli.KimIlSin":1gh1ob3k je napisao(la):Ovi iz Bukuresta nisu novi, pravljeni su jos od sredine 80-ih, u firmi RATB URAC. Novi tramvaji su Bucur LF. Sto se Beograda tice, krenulo se sa proizvodnjom prvog primerka za BG, i ako sve bude teklo po planu, bice gotov za par meseci.
Мора да буде напред, због пребацивања скретница.JohnnyLee":23y7ya20 je napisao(la):znam za kabinu i vrata, samo nisam bio siguranza pantograf.
Moderni tramvaji nakalemljeni na zastarelu tehnologiju.......GSP....:lol:Wile E. Coyote":10r66m9t je napisao(la):Мора да буде напред, због пребацивања скретница.JohnnyLee":10r66m9t je napisao(la):znam za kabinu i vrata, samo nisam bio siguranza pantograf.
Што?!:rant:Првобитно ми је дошло да псујем и то како, ал кад сам се мало смирио, само ћу рећи туга Какав леп трамвај...stf":35iwpdhe je napisao(la):ocigledno ga nisi duze vreme video......overili su i njega.Senke":35iwpdhe je napisao(la):409zaffa":35iwpdhe je napisao(la):nagradna igra: nađite jedan gsp tramvaj koji nije išaran spolja ili iznutra
sto si bezobrazan! :lool:medjutim":239xyfe9 je napisao(la):Pretpostavljam da misliš na tramvaj?
То раде људи којима смета чисто. Упознао сам пар случајева.RockerSVK":1n3arm7d je napisao(la):Што?!:rant:Првобитно ми је дошло да псујем и то како, ал кад сам се мало смирио, само ћу рећи туга Какав леп трамвај...stf":1n3arm7d je napisao(la):ocigledno ga nisi duze vreme video......overili su i njega.Senke":1n3arm7d je napisao(la):
Da, da! Širenje linija za Novi Beograd!JohnnyLee":3i29y4x5 je napisao(la):predlog za tramvajske linije
Од Славије до Студентског трга, да ли мислиш да трамвај дели улицу са тролејбусом?JohnnyLee":lzya6kj4 je napisao(la):predlog za tramvajske linije