Ovo je vec stvar ukusa (kao i prljave predizvorne kampanje :laugh: ), meni se np. ne dopada pretrpanost, ni zgradama, ni ljudima, vise sam za redukovanje, nego za sto vise sadrzaja, a ljudi ce uvek biti dovoljno. Knez jeste oduvek bio trgovacki centar, u medjuvremenu je, pak, postao kulturni, politicki, finansijski, akademski.. Sada je vise ugostiteljski nego trgovacki, zapravo, sem tih nekoliko vecih prodavnica. Ne mislim da je TC toliko tragican ili ne spojiv sa ostalim kategorijama, ali ako ce vec da bude prodavcnica garderobe neka barem bude sa visoko-dizajnerskom ponudom, ako je prodavnica mesovite robe neka bude sa bio prozvodima, a ne idea itd.
Beograd nema puno trgova, a coskova ima koliko hoces, trg je urabani deo grada koji je aktivan i nocu i danju, ne zeli svako da ide u park.
Jedinu pravu prednost TC-a vidim sto je aktivan i ugodan tokom zimskog perioda, dok su trgovi mahom pusti, ali to i dalje ne opravdava sto je za lokaciju TC-a uzeto jos jedno srce grada. Uvek cu 'lobirati' pre za kulturu, nego za trgovinu, pa makar bio los strateski potez.