Šta je novo?

Tržni centar i hotel u Rajićevoj - [ 57.000m2 ]

Nisam hteo da se tiskam i stiskam, ali sam video da je prva cena 240RSD - ne znam za šta :(
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617310#p617310:3tlmjmce je napisao(la):
Пантограф » 18 Apr 2019 08:02 am[/url]":3tlmjmce]Колко су кафе, је л` био неко? Има ли шта испод 3 евра?

jeftiniji espreso nego u kafeteriji

B3M080A.png
 
Pa i nije preskupo kao što sam očekivao. U Kofidrimu je kapućino od 400ml 250 dinara. Što se tiče kvaliteta - ne znam, ne pijem kafu (samo kupujem ženi)
 
Ja ih, vala, pijem ko kamila. Ovu mu verovatno dođe jedan od jeftinijih Starbaksova. Nisam poseban ljubitelj njihovih kafa, osim moke. Bolji su mi i Kofidrim i Grinet.
 
A nevidim u ponudi kakve su im tople cokolade
Kako izgleda solja beograd za sakupljace istih ...
 
Ne znam šta marketinški stručnjaci misle o tome, ali nepostojanje sajta i lokacije su za mene propusti.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
 
Verujem da im je ciljna grupa oni ljudi koji masovno koriste instagram, gde upravo i postoji zvanični profil gde su najaktivniji. Nepostojanje sajta je kod nas uobičajena stvar kada dođe neko i otvori samo jednu radnju. Doduše, za Старбакс ne znam koja bi realno bila poenta sajta jer ipak ne služe neki preterano ogroman asortiman, tako da samo postojanje, ili nepostojanje, sajta ništa mnogo ne utiče na njihov marketing. Njima je samo ime po sebi marketing. Uostalom, i mnogo strani brendovi u Srbiji još nemaju specijalne srpske sajtove, pogotovo kada je odeća u pitanju (C&A, Koton, LC Waikiki, Springfield, itd). Dok se budu širili po gradu i objavljivali reklame i sponzorisane članke u novinama, ne treba im sajt.
 
Верујем да тренутно немају никакве губитке због немања сајта, с обзиром на редове пред њиховом касом...
 
Naravno da im sajt kao ni reklame nisu potrebni. Dovoljan je Instagram. Ja samo kažem da je za mene neozbiljno to što im sajt nije aktivan.
Cene su konkurentne, kafe su veće nego kod konkurencije, lokacija im je fenomenalna. Sve u svemu nedostatak sajta im neće smanjiti promet ni za jedan promil.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
 
kako to mislite nema sajt _ ? www.starbucks.rs

inace za 2 dana prodali su skoro 3000 frappuccina to su oni šejkovi od mlevenog leda od 450 din ,kako kaze menadzerka koja je došla iz Amsterdama da pomogne u otvaranju našeg Starbaksa to je impresivan broj.
 
Pa ako ti misliš da je ovo što je trenutno na starbucks.rs jedan sajt koji treba da ima takva firma - onda OK.

Naravno, veliki sajtovi su postali nepotrebni za ovakve firme, ali barem da su napravili par strana sa cenovnikom - to je neki minimum.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=617342#p617342:tyv9qdwa je napisao(la):
astrodule » Thu Apr 18, 2019 11:25 am[/url]":tyv9qdwa]Pa i nije preskupo kao što sam očekivao. U Kofidrimu je kapućino od 400ml 250 dinara. Što se tiče kvaliteta - ne znam, ne pijem kafu (samo kupujem ženi)

Jbte slabo posećujem te Coffedream i slične, kapućino od 400ml?!?!?!?!
 
Kafa je jedino i samo espresso. Ostalo su zaje*******ancije.
 
Ljudska bahatost nema granice. Gospodin lenština - dostavljač nekih torti i kolača, pored onolike garaže vozi celim trotoarom i blokira ga:
 
Bolje je da pet minuta bude bahat nego da se torta istopi. Znaš pošto je kilo?
Malo razumevanja za bahate. moliću. :laugh:
 
Budući da sam izuzetno oblaporan, imam razumevanja za stanje torte, ali to se rešava hladnim lancem distribucije, a ne blokiranjem sugrađana (makar bili i oblaporci).
 
Ne može sve odjedanput, koliko vidim još uvek je sve u fazi sređivanja do konačnog pa predlažem strpljenje oblapornih i onih drugih.
 
Šalu na stranu, sve je završeno i sređeno ihahaj. Opravdanja bez.
 
A je l'? Gora sam od Koštunice. U tom slučaju povlačim reč i upućujem apel da se dotični tortaš retroaktivno kazni.
 
Evo jedne predvečernje slike iz Kralja Petra:


Zaista je kontroverzan ovaj projekat. Ima pristojnu fasadu prema Kneza Mihaila i prema Kralja Petra, kao i više nego pristojan enterijer. Ipak fasade prema Uzun Mirkovoj i Kalemegdanu su toliko ogavne da nemam reči. Takođe nabrekli gabariti baš ka tim stranama, anuliraju sve prednosti.
 
Okej je tržni centar Raijćeva manje-više, ima Calvin Klein i Armani Exchange koji obično nisu imali kod nas, fine sportske radnje na donjem nivou itd.

Jedino se us*aše ljudima u život sa Starbucksom, oduzeće im pola života čekanje u redovima.
 
Mogli su u Kralja Petra da ugrade gipsane elemente fasade starih, predratnih zgrada (umesto sto su samo zalepili nekakvu foto foliju). Mozda jos uvek moze nesto da se uradi.
36150165211_2e67a6e0f6_b.jpg


Takodje sa strane U. Mirkove ul. (ne mogu da nadjem aktuelniju fotku) Rajiceva ulica je trebala ici do kraja. Ovde je trebao da bude jasan, direktan prolaz, sada je samo jedan zapostavljeni budzak.

d64420afb58f64f4dcfccbc4a38df35d.jpg
 
Vrh