Earthmoving
Expert
Ja sam za to da se arhitekte više pitaju za razvoj grada ali bi voleo da te arhitektek ima sličan ukus za lepo kao većina koja tu živi. A to bi značilo da napuste ideologiju savremene arhitekture prethodnih 70 godina i naprave novu savremenu arhitekturu ali više zasnovanu na ideji i estetici arhitektkure od pre tih 70 godina i ranije koju sam primetio da ljudi više vole. Čak i nova koja ima te stare elemente je lepa ali ona, čini mi se, nije dominantna danas u našoj arhitektonskoj zajednici, pa su zgrade u njenom stilu danas više izuzetak nego pravilo.
Za klime, pregrađivanja, dograđivanja, slažem se, trebalo bi biti mnogo više kontrole a manje haosa, ali utiska sam da je čitav taj urbanistički sistem grada jako spor i trom i da ne uspeva da parira brzini razvoja i dešavanja po gradu.
Za klime, pregrađivanja, dograđivanja, slažem se, trebalo bi biti mnogo više kontrole a manje haosa, ali utiska sam da je čitav taj urbanistički sistem grada jako spor i trom i da ne uspeva da parira brzini razvoja i dešavanja po gradu.