[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=480923#p480923:st277zm1 je napisao(la):
Ksenija » 27 Sep 2017 08:53 pm[/url]":st277zm1]
Od početka ne samo na BB već i inače moje mišljenje o TC NE MENJAM. Ako sam se složila sa nekim zbog čega bi to značilo da "šetam" po forumu kao i da ponavljam nečija mišljenja? Nonsens! To je naprosto NEISTINA i nekorektna pr/ocena ili bolje reći neozbiljna pa sada ja sumnjam u tvoju nameru i pozvanost na istu (pr/ocenu). Ovo se naročito odnosi na deo iz tvog citata koga sam boldovala pa mi se nameće mišljenje da si se više bavio mojim pisanjem nego temom.
Nije forum jedino mesto gde razmenjujem mišljenja s ljudima kojima je izgradnja ovakvih projekata struka. Hoću reći, ovim što si napisao samo si pokazao kako ne razumeš da ljudi mogu biti solidarni ne samo na delu već i u iznetom mišljenju. Meni podrška znači što je indikacija da nisam usamljena u razmišljanju, da ne idem ekstremno. Ako tebi to liči na svojatanje i/ili kopiranje nečijeg mišljenja, onda pogrešno razmišljaš a ja ti predlažem da se preispitaš da li dobro razmišljaš jer sigurno da ovaj model kritike koristiš i van ovog "dvorišta".
Drago mi je da si ovako odgovorila i konacno napisala svoje iskreno misljenje.
Razmisljam na osnovu onoga sto si napisala, ne samo ovde, nego i u mnogim drugim temama. Dakle, to znaci da pre nego sto nekoga iskritikujem, komentar procitam vise puta da sebe proverim da li sam pravilno razumeo, a isto tako se podrazumeva da necu kritikovati nekoga na osnovu samo jednog komentara, jer to nema nikakvog smisla. Moja celokupna kritika, koju sam napisao u prethodnom komentaru, je rezultat redovnog posecivanja foruma i citanja tema koje me zanimaju, u kojima si i ti pisala komentare. Znaci, ne kritikujem te samo na osnovu ove teme, na osnovu jednog komentara, nego na osnovu svih onih komentara na koje sam naisao citajuci razne teme. Nikada javno ne kritikujem bilo koga, kako u ovom, tako i van ovog "dvorista", jer je to sasvim pogresno. Tako sam i zakljucio da ti u mnogim svojim komentarima izlazes tudje misljenje, i ponavljas druge komentare. Mozda ti to smatras solidarnoscu, ali tvoj nacin pisanja i izlaganja meni govori suprotno.
Bavio sam se i tvojim pisanjem i ovom temom, necu da se ponavljam, procitaj ponovo komentar i razumeces, ovog puta mozda bolje. Kada si prvi put pisala na ovom forumu, bilo mi je drago jer mi se cinilo da je dosla konacno neka osoba koja pise smisleno i sa razumevanjem. A sada me bukvalno boli da citam tvoje komentare, prevashodno zbog svega onoga sto sam te iskritikovao (da ne izlazes iskreno svoja misljenja, nego tudja), pa i zbog toga sto izuzetno retko kada vidim pozitivan komentar. Doduse ne mogu da vidim sve tvoje komentare, ali ispalo je tako da kada god naidjem, on je negativan. I zbog toga cesto pokusavam da izbegavam tvoj komentar jer znam sta me ocekuje.
Da ne bude komentar potpuno off-topic.
Sto se tice onog restorana/kafica (ili sta je vec), meni je jedina mana crn plafon. Dizajn enterijera, namestaja i ostalo je po meni pogodak. Takav je "talas" u celom svetu, a realno izgleda na nesto kucno, ekolosko, prijatno. Mada na oko, ne znam koliko bi bile udobne one drvene stolice. Ali kada su dizajneri uopste isli na udobnost, pogotovo za kafice, restorane, i slicno, kada je najbitnije da je lepo na oko. Takav je trend u svetu, da se prodaje neobicno, cudno, a opet nesto poznato. Valjda znate i sami za kafic u gradu gde se pije iz tegli. Ili isto tako kafic koji koristi laboratorijsko posudje za posluzivanje. I izuzetno su popularna mesta. Ono sto je mnogima ovde neobicno, mozda navika na tradicionalno, to je sada popularno. I meni to iskreno ne smeta, ako nesto ne volim, necu posetiti, ako mi ne izgleda lepo, necu otici. Beograd je srecom dovoljno raznolik po tom pitanju i ima kafica za svaciji ukus. Pa cak i ovo, ako se nekome ne svidi taj kafic/bar, Knez Mihajlova je prepuna kafica, kao i cela okolina.