Brate, mnogo si tvrdoglav.
Manise objasnjenja serviranih i sazvakanih. Takva su obicno laz ili prevara.
Odakle izraelu novac.
Eto imaju.
Proguglaj za pocetak "AVID" ( za koji verovatno 90% ljudi nije culo, jer im nije svera interesovanja).
Ta firma zaradjuje svake godine desetine miliona $
Verujem da takvih ima desetine, ako ne i stotine.
I ne ulaze Izrael, nego kompanija iz izraela!
Ne vidis razliku?
Isto kao sto u sloveniji ulaze Delta iz Srbije, a ne Srbija!
I ulaze da bi Delta zaradila i da bi 'cika Misku' omogucila dodatnu zaradu i lagodan zivot, a ne zbog ovoga ili onoga.
I da, FED jeste privatan, ali ko si ti, ili ja da tvrdimo da bi trebao biti drzavni (bre)?
Pa jel to Srbija?
Nije.
A jesmo li mi Amerikanci?
Nismo.
Pa, onda!?
I odakle znamo ko sve i kako stoji iza ovih firmi sto investiraju?
Sta si se navrzao na Jevreje?
21. Vek je. Korporacije su jace od drzava. Imaju novac. Preko novca moc. Preko moci uticaj na odluke i kreiranje kako sadasnjosti, tako buducnosti. I j*** im se isto za gradjane zemlje gde im je centrala, kao i za gradjane gde imaju privremene ili trajne ispostave.
Dok zaradjuju, dobro je, kad nestane profita, odse na drugo mesto. Prodaju opremu, prodaju i ljude...
A tebi Mosad i izraelski kapital glavni problem..
E moj zemljani.
Nemoj vise na ovu temu (o jevrejima i izraelu).
Nemoj, jer je prava greota da te stavljamo na "ignor" listu pored toliko dobrih postova koje napises na nekim drugim temama.
Ovo shvati kao molbu, nikako drugacije.
P.S.
A da je objekat odvratan uzivo isto koliko je na slikama? Nije...
Odvratniji je
Nisam ni ja presrecan sto smo mi tu gde jesmo i kakvi jesmo (a sirotinja smo) pa nam se svako ko ima neku kintu cini kao veliki bogatas.
Ne volim ni ja sto nam je 'stranac' vlasnik najboljih poslovnih prostora, ali tako je. Uostalom jesmo li hteli da se nasi tajkuni hapse, da im se 'zavrnu usi', 'zavrcu ruke'???
A pre toga, jesmo hteli da se raskine sa 'komunizmom' i drzavnom svojinom??
Pa sta sad onda koji k__ac 'cvilimo' ?
Sta kao, belosvetska zavera protiv nas?
"Malo morgen"
Prihvatili smo pravila igre i sad ima da igramo.
Nema durenja sto gubimo u toj igri.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk