Šta je novo?

Tržni centar i hotel u Rajićevoj - [ 57.000m2 ]

Ех, још да сам 'тица где би ми крај био!? Свака уџерица би лепше изгледала са висине него са близине од пар метара.

@VeniVidiVici

Јеси ли ти то летео цесном, хеликоптером или можебити параглајдингом?

Ovom delu Beograda neverovatno nedostaju zarđale antene, kablurija i ulegli krovovi. Da nema ovog jednog ničim izazvanog gajtana pitao bih se da li je ovo uopšte Beograd?

Lepše mi izgleda spolja nego unutra ma kako to neverovatno zvučalo..

Ponadah se i ja lepsoj i prijatnijoj unutrasnjosti.
Mislim da he ovo projekat kod koga smo svi imali onu neku laznu nadu da nesto moze dobro da izvuce ovaj projekat...nema koga nece ovaj TC otrezniti posle 14og

Sent from my iPhone using Tapatalk

@astrodule
У ИКЕИ једеш виршле, у ТЦР ћеш ићи у тоалет. :mrgreen: Па стварно си захтеван купац. На ово чудовиште требало би да рачунају један тоалет на 30 глава, приде део за бебе и дојиље. То када људи навале биће тискања, а и могу лепу парицу зарадити од наплате коришћења :blah:

Beogradu nedostaju javni WC-i.

Volimo da šetamo, popijemo pivce dva, a bešika više nije kao u mladića :grand:

Sigurno neću ništa kupovati tu (ne verujem da ima neka radnja koje nema u Merkatoru, Ušću ili Delti), a imaću i gde da operem ruke pre nego što navalim na onaj belgijski (ili holandski?) krompir u blizini.

Причињава ми се да си дебељуца. :D

Што се мене тиче, ТЦР нећу ни погледати, доста га је било на ББ а и оно мало што сам фотографисала још увек ми ствара ноћне море а иначе спавам као дојенче. Већ ми је мука од помисли када дођу странци а водичи им скрећу поглед од Академије. Можда ће им сложити причу како је то безначајни објекат буде ли се неко дрзнуо да баци поглед на зграду. О, моје туге! Одох сутра да видим шта ће бити с "кућом". Ма само да издржи док не дође на ред за оправку
55155583.gif

E da. Ipak ću obići nešto osim toaleta. Ima li neko predstavu o cenama? Nadam se da će biti jeftiniji od trenutnih cena u DexyCo.

Poslato sa telefona

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=477095#p477095:13hjeins je napisao(la):
astrodule » 12 Sep 2017 08:27 am[/url]":13hjeins]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=477051#p477051:13hjeins je napisao(la):
Ksenija » Today, 00:01[/url]":13hjeins]Причињава ми се да си дебељуца. :D
Au contraire što bi rekao Del Boy.
Ima i nas ljubitelja hrane (naročito u kvantitativnom smislu), koji nikako da postanemo te debeljuce, a radimo žestoko na tome.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=477078#p477078:3i6weik8 je napisao(la):
astrodule » Uto Sep 12, 2017 7:40 am[/url]":3i6weik8]E da. Ipak ću obići nešto osim toaleta. Ima li neko predstavu o cenama? Nadam se da će biti jeftiniji od trenutnih cena u DexyCo.

Poslato sa telefona

Deksi je uvoznik i distributer za Lego u SRB verovatno ce i cene biti iste.

Taman sam se ponadao da je ovaj Go Active neka nova sportska radnja, kad ono "novi koncept Đak Sporta"

Ništa, ostaje mi Lego i toalet.

Dobra stvar ovog TC je sto ce neki posetilac da se "zezne" pa i da ode do Narodnog muzeja itd....kod drugih TC to nije slucaj, tamo ne mogu tako da se "zeznu".

Ovde je jedino dobro ste ce biti lepe baste na terasama iznad + lep pogled na Sabornu i Sat kulu na Kalisu :)

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=477217#p477217:3sepgg7i je napisao(la):
Bulbulderac17 » 12 Sep 2017 19:03[/url]":3sepgg7i]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=477078#p477078:3sepgg7i je napisao(la):
astrodule » Uto Sep 12, 2017 7:40 am[/url]":3sepgg7i]E da. Ipak ću obići nešto osim toaleta. Ima li neko predstavu o cenama? Nadam se da će biti jeftiniji od trenutnih cena u DexyCo.

Poslato sa telefona

Deksi je uvoznik i distributer za Lego u SRB verovatno ce i cene biti iste.

Deksi daje 20% popusta na Lego od 14 do 17. sept https://www.dexy.co.rs/novosti/6640-leg ... -co-kids-u

Meni ovo svakog dana sve bolje izgleda. Ko kaže da u centru ne treba da se prave zgrade od stakla i novih materijala. Ništa staro nije srušeno i taj prostor je maksimalno iskorišten.

Zadnjih par dana saobraćajna policija i Parking Servis čiste nepropisno parkirana vozila u Kralja Petra oko TC. Za divno čudo, odnose se čak i skupi automobili. :)

Sve je to scenario, nešto poput "Otvorenih vrata" ili "Dinastije". Tu i što je nemoguće moguće je.

Još jedna korist ovog TC je i što postoji parking od 450 mesta

Rajićeva Shopping Center pored jedinstvenog iskustva kupovine, odmora i razonode, svim stanovnicima i posetiocima Beograda donosi rešenje parkinga u centru prestonice!
Nova oaza na raskršću pešačke zone Knez Mihailove ulice i beogradske tvrđave Kalemegdan, vodećih turističkih atrakcija Beograda, omogućava svim svojim posetiocima ekskluzivno iskustvo kada je u pitanju šoping. Uživanje postaje potpuno zahvaljujući prostranom parkingu sa 450 parking mesta kojim centar raspolaže na tri podzemna nivoa. Različite boje označavaju slobodna mesta za specijalnu upotrebu: Roze boja – parking mesto za majke sa decom i Plava boja – mesto za osobe sa posebnim potrebama.
Rajićeva Spopping Center parking je otvoren u periodu od 08:00-24:00 svakog dana. Prvih 30min parkiranja je gratis, a nakon tog perioda svaki sat se naplaćuje. Cena za jedan sat je 120 RSD (PDV je uključen u cenu). Nakon što platite parking, imate period od besplatnih 15 minuta da napustite parking.
• Omogućili smo plaćanje gotovinom u apoenima od 100, 200, 500 i 1000 RSD i kovanicama od 10 i 20 RSD.
• Postoji mogućnost izdavanja fakture za plaćanje i kupovine vaučera za parking.
• Dozvoljeno za vozila do 2,2m visine
• Nije dozvoljeno za vozila koja koriste tečni naftni gas (TNG)
• Maksimalna brzina 5km/h
• Parking je pod video nadzorom 24h
• Besplatan parking za motore na specijalno obeleženim parking mestima
• Uslužno pranje vozila na nivou P3

Pretpostavljam da ispred ulaza postoji tabla sa brojem slobodnih mesta.

Ja bih ukinuo i ovih prvih 30 minuta slobodno jer se plašim da će se praviti gužva ako neko prekorači to vreme, pa dođe na rampu a da nije platio.

Ulaz je iz Kralja Petra?

Mislim (ali nisam siguran još) da će se ulaziti iz Uzun Mirkove a izlaziti u Kralja Petra. Dostavna vozila će u svakom slučaju moći samo u Kralja Petra.

Vrh