Šta je novo?

Top Hill Vidikovac

Da li su oni radovi ispred zgrade konačno početak uređenja infrastrukture u zoni oko zgrada?

Pozdrav ljudi. Treba mi vaše iskreno mišljenje vidim da investitor ima par velikih neprodatih stanova u ponudi. Kakva su vaša iskustva vi koji tu živite, kakav je kvalitet gradnje i da li bi opet uzeli tu stan ili mislite da je projekat za izbegavanje? Pročitao sam sve komentare oko problema, najviše me brine što još nije to uknjiženo ali molio bih vas za iskreno vaše viđenje i kakva je sada situacija? Srdačno vas sve pozdravljam

@UrbiETOrbi, ne pravi grešku i ne gledaj zgradu uopšte, postoji gomila problema, još uvek nema gasa, samo se laže i prolongira, budjavi zidovi, zvučna izolacija očajna, samo gledaju da te opelješe kroz cene garažnih mesta ili rentiranje, blato na sve strane, leti kao u Egiptu, tri aktivna gradilišta koja se neće još par godina završiti, još dva će se tek aktivirati, od zelenih površina i igrališta nema ni govora, nići če još jedna zgrada odmah pored ove, znači blagi užas! Da možeš ući u vajber grupu stambene zajednice, nakon par minuta čitanja raznoraznih muka bi mi bio večno zahvalan na napisanom. Nema na čemu 😊

@UrbiETOrbi, ne pravi grešku i ne gledaj zgradu uopšte, postoji gomila problema, još uvek nema gasa, samo se laže i prolongira, budjavi zidovi, zvučna izolacija očajna, samo gledaju da te opelješe kroz cene garažnih mesta ili rentiranje, blato na sve strane, leti kao u Egiptu, tri aktivna gradilišta koja se neće još par godina završiti, još dva će se tek aktivirati, od zelenih površina i igrališta nema ni govora, nići če još jedna zgrada odmah pored ove, znači blagi užas! Da možeš ući u vajber grupu stambene zajednice, nakon par minuta čitanja raznoraznih muka bi mi bio večno zahvalan na napisanom. Nema na čemu 😊
Kako je zgrada useljena bez grejanja/gasa?!

Pa dal je moguce da su nisu stavili inverter klime u zgradu???

Hvala puno na iskrenom odgovoru.

Vrh