Ja sam juce cuo da su navodno investitori sve uradili sto je do njih al da je problem sto se negde gubi signal i da je to sada na telekomu da resi. U prevodu ko zna kad.Pozdrav
Da li neko zna kada ce da uvedu optiku za internet i tv, a i sanducice nisu ubacili zbog poste?
A sbb?Ja sam juce cuo da su navodno investitori sve uradili sto je do njih al da je problem sto se negde gubi signal i da je to sada na telekomu da resi. U prevodu ko zna kad.
Biće valjda i sbb ali kasnije. Prioritet ima telekom. Ja ne živim još uvek u stanu pa moje informacije uzmite sa rezervom ali cesto idem do zgrade pa prenosim sta cujem. Ako ima neko ko zivi vec nek me dopuni/ispravi slobodno.A sbb?
Odlicno, ovde i nema upravnikaDaj bože da bude SBB uopšte, SNS-ovski upravnici zgrade imaju nalog da ih ne puštaju.
Za garažu se navodno ceka dolazak policije/vatrogasaca za testiranje (posle praznika) da bi se pocelo sa zavrsnim radovima. To sam juce cuo.Ja sam pre par dana video radnika iz Sbb-a, šta je radio pojma nemam ali je bio kod onih ormarića.
Da li ima neki info za garažu, kada će biti postavljeni sandučići?
To onda sada zavisi od investitora.Odlicno, ovde i nema upravnika
Znaci nada postoji
Juce su bili iz mts a i danas pustaju signal, tako su mi rekli majstori.Komšije, ima li ikakvih noviteta oko interneta, televizije, garaže? Ovo se baš odužilo.
Poslednje sto sam ja cuo je da su i za SBB uveli optiku i da cemo za koji dan moci da potpisujemo pojedinacne ugovore.Juce su bili iz mts a i danas pustaju signal, tako su mi rekli majstori.
Kad ce biti funkcionalna zna li se sta?
Za garazu nema nista novo i dalje se tu motaju majstori i gazda ali bez ikakvih noviteta. Cak sam cuo od pojedinih komsija da su investitori ostali bez para i da je pitanje da li cemo dobiti i grejanje do kraja godine.Komšije da li imate bilo kakvu informaciju vezano za garažu? Ponestaje mesta za parking, stalno se prolongira termin puštanja u upotrebu, pritom ne deluje obećavajuće u smislu kvaliteta i ono što vidim je to da je - 2 nivo pun vode što me svakako brine...