Meni je pukao zid u dnevnoj sobi, ali nazalost nit ko odgovara na pozive niti je ko odreagovao na to....Opet ja, imam još jedno možda glupo pitanje, da li ima neko problem kao i ja, kod mene u stanu je puklo staklo, tri meseca mi govore kako će da zamene, ali nema ništa od toga još uvek.
Danas videla Vladu, poslala mu slike i rece sanirace. Poceli su da sredjuju reklamacije. Sto se struje tice "he hopes it will be by the end of the week "Meni je pukao zid u dnevnoj sobi, ali nazalost nit ko odgovara na pozive niti je ko odreagovao na to....
Jesu li spominjali papire mozda i primopredaju?Danas videla Vladu, poslala mu slike i rece sanirace. Poceli su da sredjuju reklamacije. Sto se struje tice "he hopes it will be by the end of the week "
Kaze cim bude struja ide primopredaja i papiriJesu li spominjali papire mozda i primopredaju?
Danas videla Vladu, poslala mu slike i rece sanirace. Poceli su da sredjuju reklamacije. Sto se struje tice "he hopes it will be by the end of the week "
Ta prica mu se ne uklapa, zato sto prica iz nedelje u nedelju da su papiri za primopredaju spremni, a da knjigovodje zavrsavaju konacne racune i potvrde o isplati.Kaze cim bude struja ide primopredaja i papiri
Tehnicki prijem moze da bude i za 6 meseci...., nazalost svi brojimo od 1.7 prosle godine....primopredaja pre prijema - ako sam dobro culaMi tako brojimo nedelje od decembra i uvek Vlada kaze bice do kraja nedelje, valjda ce pogoditi nekad... Mene interesuje da li nakon dolaska struje, neko treba da odradi tehnički prijem zgrade pa tek onda da se izvrsi primopredaja?
Da li ima u trecem ulazu struje ili je samo prvi pusten?
Takodje, da li ste za da formiramo viber grupu da komunikacija bude brza i olaksana?Komsije pozdrav, da li je bilo ko od vas na kraju pokrenuo temu penala, imate li iskustva sa tim?
ImaDa li ima u trecem ulazu struje ili je samo prvi pusten?
Pozdrav komšija. Možeš da tražiš penale i ne postoji varijanta da ti ne plati. Ja sam imao jedan razgovor sa Vladom na tu temu čak mi je rekao da pravi spisak ko traži penale u smislu stavlja ih na " Black list" jer mu je tako investitor rekao. ( šta god to značilo)Komsije pozdrav, da li je bilo ko od vas na kraju pokrenuo temu penala, imate li iskustva sa tim?
Mene jos uvek niko nije zvao za primopredaju...Pozdrav komšije,
Da li neko uspeo da obavi zvanično primopredaju?
Pozovite Vladu i dogovorite primopredaju. To vazi za sve, morate zvati i interesovati se...Hvala vam na odgovoru. Da li Vam je Vlada prilikom primopredaje predao i kljuc ( taster) za garažu ukoliko ste naravno uzeli parking mesto u garaži?
I da, da li ste vi inicirali primopredaju ili su vas pozvali. Ja sam u prvoj lameli ali još uvek niko ne zove.
Nema od garaze jos nista.Hvala vam na odgovoru. Da li Vam je Vlada prilikom primopredaje predao i kljuc ( taster) za garažu ukoliko ste naravno uzeli parking mesto u garaži?
I da, da li ste vi inicirali primopredaju ili su vas pozvali. Ja sam u prvoj lameli ali još uvek niko ne zove.