vucko":3lr68xwd je napisao(la):
Koliko se sećam bio je proše godine neki plan na javnom uvidu u kome je navedeno da je planirana pumpa u TB baš u pravcu ka autoputu.
Zbunjujete me sa tim planovima jer je jedan orijentisan ka zapadu, dok je drugi ka severu a i ne obrađuje ceo blok i kontakt sa ulicom TB već samo unutrašnjost bloka.
@Вучко, да ли можеш да ископаш негде тај план где је наведено да је у плану бензинска пумпа у Тошином бунару у правцу аутопута ! На неки начин места баш и нема, али можда на два места би могло да се углави ! Онај "празан" простор пре будуће раскрснице Тошин бунар-Николе Добровића-траса УМП-а, гледано од правца ИМТ-а. Други простор, али је ту доста уско, је простор где су сад цигани између пруге и пореске управе Нови Београд.
Да те не би збуњивали, а и Милош ти је означио градилиште, ево означио сам на гугл мапи како ће отприлике да изгледа положај зграда и неких унутрашњих саобраћајница, које сам уцртао (онако како знам, а воље ми није мањкало) где треба још да се гради у Ерпорт граду. Такође ту је и скица тог дела Ерпорт града који још треба да се гради, а коју сам окренуо у правцу севера и да колико-толико буде у равни/положају са гугл мапом. И на њој сам означио саобраћајницу која ће ићи према будућем улазу-излазу у Тошином бунару, а то ће бити сад онај постојећи улаз-излаз где је салон керамике и подова:
https://www.google.rs/maps/@44.8140239, ... 6656?hl=sr
Значи тај улаз-излаз у Е.г. ће бити нешто пре будућег аутобуског стајалишта у новом делу Тошиног бунара, гледано у правцу Студењака. Да ли ће и саобраћајница, код које сам ставио знак питања и на мапи и скици, излазити на Тошин бунар то не знам, али по цртежу проширења Тошиног бунара, неће.
Вучко, ако још нешто није јасно, питај (али не пуно :lol: )